news

Κοινωνική ευθύνη

ΦΙΛΤΡΑ
Κοινωνική ευθύνη

H VECHRO δίνει χρώμα στους δρόμους του Ηρακλειου - Κρήτης!

xroma_run

 

Την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 ολοκληρώθηκε το φετινό ΧΡΩΜΑ RUN στο Ηράκλειο Κρήτης με μεγάλη επιτυχία!

Η κορυφαία ελληνική βιομηχανία χρωμάτων VECHRO, ταξίδεψε το προηγούμενο Σάββατο ως το Ηράκλειο Κρήτης και έγινε για ακόμα μία χρονιά ο Μεγάλος Χορηγός στο 6ο Χρώμα Run 2023. Tο Χρώμα Run είναι μία μοναδική εμπειρία άθλησης που συνδυάζει τη γυμναστική, με τη διασκέδαση, το γέλιο και το χρώμα. Η ενέργεια διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Υγείας (ΑΘΛΗ.ΣΥ) και αφορά έναν αγώνα 5km ο οποίος έχει ως μόνο στόχο τη διασκέδαση και την άθληση.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να χρωματιστούν, να τρέξουν ή να περπατήσουν, να γελάσουν, να χορέψουν ακόμα και να τραγουδήσουν στο μεγάλο party του τερματισμού, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά τη δύναμη του χρώματος και πως μπορεί να επηρεάσει όλη τη ψυχολογία μας.

Για τη VECHRO, ενέργειες οι οποίες σε κάνουν να χαμογελάς, να διασκεδάζεις και ταυτόχρονα να αθλείσαι, είναι πρωταρχικής ουσίας, ειδικά εάν την ίδια στιγμή αφορούν μία καινοτόμα πρωτοβουλία που μας φέρνει πιο κοντά. Για εμάς, #ΤοXromaExeiDinami να σε κάνει να χαμογελάς και να τρέχεις για αυτό και ανυπομονούμε να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά!

Vechro Logo
ΒΕΧΡΩ Α.Ε
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ & ΕΜΠΟΡΙΟ
ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑΤΩΝ
Λιοσίων 302, Αθήνα 111 45
+30 210 4816101-3