Η επιβλητική γαλανόλευκη που δεσπόζει στη νήσο της Κάσου έγινε με τη στήριξη της Vechro.

news

Κοινωνική ευθύνη

Филтри
Κοινωνική ευθύνη

Η επιβλητική γαλανόλευκη που δεσπόζει στη νήσο της Κάσου έγινε με τη στήριξη της Vechro.

Με πρωτοβουλία των Κασιωτών μία ελληνική σημαία διαστάσεων 40x26 μέτρα ζωγραφισμένη στην πλαγιά του νησιού δημιουργήθηκε και μοιάζει να ξεχωρίζει από αέρος και θαλάσσης. Η τεράστια αυτή σημαία κοσμεί την περιοχή Μαρίτσα της Κάσου και αποτελεί μέρος των εορτασμών της ηρωικής νήσου για τα 200 χρόνια της εθνεγερσίας. Η ελληνική βιομηχανία χρωμάτων, Vechro στήριξε δίχως δεύτερη σκέψη αυτή την ενέργεια των ακριτών μας ως φόρο τιμής στις θυσίες των νησιωτών στις τότε πολεμικές δράσεις.

Χρειάστηκαν 450λίτρα λευκό χρώμα και 400λίτρα μπλε, ενώ το εθνικής σημασίας έργο ολοκληρώθηκε με την ομαδική προσπάθεια της δημοτικής αρχής Κάσου, του Στρατού και πολλών εθελοντών. Το γαλανόλευκο χρώμα είναι Ελλάδα και έχει τη δύναμη να δηλώσει την εδαφική ακεραιότητα των ακριτικών νησιών μας.  Για τη Vechro, εγχειρήματα τέτοιας εθνικής σπουδαιότητας και αποτυπώματος είναι υψίστης σημασίας γιατί #ToXromaExeiDinami, το χρώμα είναι η φωνή μας και η Vechro είναι το απόλυτο συνώνυμο της δύναμης του χρώματος!

ΝΗΣΟΣ ΚΑΣΟΣ

Τέτοιες ενέργειες είναι σημαντικό να ξεκινήσουν να γίνονται σε όλα τα ηπειρωτικά και νησιωτικά σημεία του ελληνικού ακριτικού χώρου. Ενέργειες που δηλώνουν τη δύναμη της γαλανόλευκης σημαίας και την παρουσία των Ακριτών μας σε αυτά τα σημεία, στέλνουν μηνύματα δύναμης στους Έλληνες σε κάθε γωνιά της γης. Η Vechro ως υπερήφανος υποστηρικτής και χορηγός τέτοιων έργων που γεμίζουν χρώμα τη γη καλεί και τους υπόλοιπους Έλληνες να δώσουν χρώμα στην πόλη τους.

ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΝΗΣΟΣ ΚΑΣΟΣ

 

VECHRO S.A.
БОИ И ЛАКОВЕ
КОМПАНИЯ
Лиосион авеню 302, Атика 11145
+30 210 4816101-3