news

Κοινωνική ευθύνη

ΦΙΛΤΡΑ
Κοινωνική ευθύνη

Vechro & Artwalk μετατρέπουν την Πάτρα σε ζωντανή υπαίθρια γκαλερί!

Τα τελευταία 5 χρόνια, διεθνείς καλλιτέχνες δίνουν ραντεβού στην Πάτρα και ομορφαίνουν τους τοίχους της πόλης έχοντας πραγματοποιήσει στο σύνολο πάνω από 40 τοιχογραφίες. Μία ενέργεια διαφορετική, μία ενέργεια που η Vechro στηρίζει κάθε χρόνο δίχως δεύτερη σκέψη, με μεγάλη χαρά και περηφάνεια. Vechro & Artwalk συνεχίζουν να εμπνέουν και να μετατρέπουν μία πόλη σε καμβά γεμάτο χρώματα, εικόνες, συναισθήματα και δύναμη! Καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο βρίσκονται στην Ελλάδα τις ημερομηνίες διεξαγωγής του Φεστιβάλ και βάζοντας τη δική τους πινελιά αφήνουν το στίγμα τους σε ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά αστικά κέντρα.

Ακόμα και τη δύσκολη αυτή χρονιά που διανύουμε παγκοσμίως λόγω πανδημίας, με υψηλό αίσθημα ατομικής αλλά και κοινωνικής ευθύνης το Διεθνές Street Festival της Πάτρας, Artwalk, συνεχίζει να γεμίζει την πόλη αισιοδοξία και χρώμα. Το χρώμα έχει δύναμη και η Vechro έχει το χρώμα να μετατρέψει την Πάτρα σε ζωντανή υπαίθρια γκαλερί. Η Vechro αγαπάει την τέχνη και το αποδεικνύει εμπράκτως παρέχοντας εντελώς δωρεάν τα ανθεκτικά, άοσμα και οικολογικά χρώματα της προσπαθώντας να εμπνεύσει, να ομορφύνει προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον. Το όραμα ορισμένων ανθρώπων, να δώσουν ζωή στους δεκάδες καμβάδες που δημιουργούν τα κτήρια της πόλης, έγινε και όραμα της εταιρείας που όλα αυτά τα χρόνια λέει «ΝΑΙ» στην τέχνη και στους ανθρώπους της, γιατί το #ToXromaExeiDinami να αλλάξει τα πάντα.

Η σημασία της φετινής οργάνωσης, Artwalk 6, είναι διπλής σημασίας. Πέρα από το ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας που μεταδίδουν οι τοιχογραφίες, η 1η τοιχογραφία ήταν αφιερωμένη στα 200 χρόνια εθνεγερσίας, απεικονίζοντας τον ηρωικό Παπαφλέσσα.

Και όσο αναμένουμε για την ολοκλήρωση της φετινής διοργάνωσης, ήδη ανυπομονούμε για τον προγραμματισμό του ArtWalk 7 με τη Vechro θερμό υποστηρικτή και υπερήφανο χορηγό αυτής της ενέργειας που πλημυρίζει με δύναμη και χρώμα κάθε γωνιά της Πάτρας.

artwalk

 

Vechro Logo
ΒΕΧΡΩ Α.Ε
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ & ΕΜΠΟΡΙΟ
ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑΤΩΝ
Λιοσίων 302, Αθήνα 111 45
+30 210 4816101-3