inner banner

Πολιτική Απορρήτου

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου διέπει την χρήση από εσάς της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΝ ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΕΧΡΩ» (εφεξής «ΒΕΧΡΩ» ή «Εταιρεία»)  που εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Λιοσίων 302. Με την αποδοχή της πολιτικής απορρήτου μας και των όρων και προϋποθέσεων, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε να δεσμεύεστε από αυτή την Πολιτική Απορρήτου. Οι όροι αυτοί μπορεί να βελτιωθούν, να ενημερωθούν ή με οποιονδήποτε τρόπο να τροποποιηθούν ολοκληρωτικά ή εν μέρει, ανά πάσα στιγμή.

Τα προσωπικά δεδομένα, προαιρετικά και υποχρεωτικά, που χρειάζεται να παρέχετε όταν εισέρχεστε στην ιστοσελίδα ή κάνετε εγγραφή για διάφορες εφαρμογές σχετικές με υπηρεσίες ή προϊόντα που παρέχονται από τη ΒΕΧΡΩ και οποιαδήποτε επιπλέον προσωπικά δεδομένα ζητηθούν σε μεταγενέστερα χρονικά στάδια, συλλέγονται, επεξεργάζονται, μεταφέρονται, αποθηκεύονται και χρησιμοποιούνται από τη ΒΕΧΡΩ με την ιδιότητά της ως υπεύθυνου επεξεργασίας, καθώς επίσης και από παρόχους υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένων των εκτελούντων την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και των παρόχων υπηρεσιών όπως περίγραφονται παρακάτω.

1. Τί και ποιους καλύπτει η παρούσα πολιτική απορρήτου;

Η Εταιρεία είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων (π.χ. πληροφορίες που προσδιορίζουν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, όπως το πλήρες όνομα ή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) που συλλέγουμε από και για το πρόσωπο σας μέσω των Υπηρεσιών της Εταιρείας που τυγχάνουν επεξεργασίας σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου, όπως επίσης και η Πολιτική μας σχετικά με τα Cookies, ισχύουν για όλους τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που χρησιμοποιούν τις Υπηρεσίες της Εταιρείας χωρίς να έχουν εγγραφεί ή να είναι συνδρομητές σε κάποια Υπηρεσία της Εταιρείας και εκείνων που έχουν εγγραφεί ή είναι συνδρομητές σε κάποια Υπηρεσία της Εταιρείας.

2. Τί είδους προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε για εσάς;

Οταν εγγράφεστε ή χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας ή κάποια υπηρεσία μας, σας ζητείται να δώσετε ορισμένα προσωπικά δεδομένα (όπως το όνομα και το επώνυμό σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κωδικό κλπ.) συμπληρώνοντας τα πεδία που προσδιορίζονται ως υποχρεωτικά στη φόρμα εγγραφής της σελίδας σύνδεσης (login) ή του εγγράφου.

Θα σας ζητηθεί επίσης να δώσετε προσωπικές πληροφορίες για ειδικούς σκοπούς, όπως όταν πραγματοποιείτε μια κράτηση μέσω του Call Center μας, που μπορεί να περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

  • στοιχεία επικοινωνίας, όπως το όνομά σας, η διεύθυνση αλληλογραφίας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ο αριθμός τηλεφώνου.
  • αριθμός πιστωτικής κάρτας ή άλλος αριθμός λογαριασμού πληρωμής, διεύθυνση χρέωσης και άλλα στοιχεία πληρωμής και χρέωσης ("Πληροφορίες πληρωμής")
  • ηλεκτρονικά στοιχεία λογαριασμού χρήστη, στοιχεία προφίλ ή κωδικού πρόσβασης
  • αρχεία και αντίγραφα της αλληλογραφίας σας εάν εσείς επικοινωνήσετε μαζί μας.
  • πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την εκπλήρωση ειδικών αιτημάτων (π.χ. συνθήκες υγείας που απαιτούν ειδικά χρώματα)
  • πληροφορίες σχετικά με προϊόντα που αγοράζονται.
  • και σε περιορισμένες περιπτώσεις, πληροφορίες σχετικά με την πίστωση των πελατών.

Μπορεί να συλλέξουμε προσωπικές πληροφορίες από διάφορες πηγές, όπως για παράδειγμα:

  • μέσω του Δικτυακού Τόπου
  • μέσω των κέντρων κράτησης και τηλεφωνικών κλήσεων
  • μέσω των κοινωνικών μέσων και των καναλιών εμπορικών σημάτων (π.χ. Facebook, Instagram).  
  • ή όταν μας τα παρέχετε εθελοντικά σε εμάς

Η παροχή των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων σας είναι προαιρετική και θα μπορείτε να εξακολουθείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο και όλες τις δυνατότητές του. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που μας δώσατε για να επικοινωνήσουμε μαζί σας από καιρό σε καιρό για να σας παρέχουμε σημαντικές πληροφορίες, απαιτούμενες ειδοποιήσεις και προσφορές μάρκετινγκ, υπό την προϋπόθεση ότι θα μας δώσετε τη συγκατάθεσή σας με μια άμεση επιλογή στο σχετικό συγκεκριμένο αίτημά μας, επισημαίνοντάς σας ότι μπορείτε να εξαιρεθείτε οποτεδήποτε, με την αποστολή ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@vechro.gr.

Με την αποδοχή των υπηρεσιών και των προϊόντων μας και τη χρήση του ιστότοπού μας, μας δίνετε τη ρητή συγκατάθεσή σας για τη συλλογή, επεξεργασία, χρήση και αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και την παρούσα σύμβαση.

3. Συνδεδεμένες υπηρεσίες

Οι Υπηρεσίες της ΒΕΧΡΩ ενδέχεται επίσης να συνδέονται με ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένων των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης, τους οποίους διαχειρίζονται μη συνεργαζόμενες εταιρείες, και ενδέχεται να παρέχουν διαφημίσεις ή να προσφέρουν περιεχόμενο, λειτουργικότητα, παιχνίδια, ενημερωτικά δελτία, διαγωνισμούς ή εφαρμογές που αναπτύσσονται και διατηρούνται από μη συνδεδεμένες εταιρείες. Η Εταιρεία ΒΕΧΡΩ δεν είναι υπεύθυνη για τις πρακτικές απορρήτου των μη συνδεδεμένων εταιρειών και μόλις εγκαταλείψετε τις Υπηρεσίες της

Εταιρείας ή κάνετε κλικ σε μια διαφήμιση θα πρέπει να ελέγξετε την ισχύουσα Πολιτική Απορρήτου της άλλης υπηρεσίας.

4. Σκοποί επεξεργασίας.

Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε, χρησιμοποιούμε και αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα:

  • Για την επαλήθευση των στοιχείων σας από εμάς όταν συνδέεστε στους ιστοτόπους μας
  • Για την εκπλήρωση αιτημάτων σας αγορών ή πληροφοριών και την ανάκληση των προτιμήσεών σας και των πληροφοριών εγγραφών σας.
  • Για την παροχή των υπηρεσιών μας σε εσάς
  • Για την εκτίμηση και  λήψη δεδομένων για διοικητικούς και άλλους σκοπούς επικοινωνίας και για να λειτουργούμε και να βελτιώνουμε την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας και των ιστοσελίδων μας  που σχετίζονται με τις λειτουργίες της ΒΕΧΡΩ
  • Για να σας επιτρέπουμε να σχολιάζετε περιεχόμενο και να συμμετέχετε σε διαδικτυακά παιχνίδια, διαγωνισμούς ή προγράμματα επιβράβευσης
  • Για να σας στέλνουμε (μέσω email, SMS, τηλεφώνου, chat και μέσων κοινωνικής δικτύωσης),
  • με την προηγούμενη συγκατάθεσή σας, προσφορές, προωθητικές ενέργειες και άλλες εμπορικές ανακοινώσεις σχετικά με τις Υπηρεσίες της Εταιρείας.
  • Για την συμμόρφωση με το εφαρμοστέο δίκαιο.
  • Για την υποστήριξη σκοπών πληροφορικής.
  • Για την υποστήριξη επιχειρησιακών διαδικασιών.

 5. Κοινή χρήση και μεταφορές δεδομένων

5.1. Τα προσωπικά σας δεδομένα συγκεντρώνονται, αποθηκεύονται και γίνονται αντικείμενο επεξεργασίας από τη ΒΕΧΡΩ αποκλειστικά για τους σκοπούς παροχής των υπηρεσιών μας προς εσάς, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους.

Θα μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τρίτα μέρη μόνο όπως περιγράφεται στην παρούσα πολιτική απορρήτου. Μπορεί να μοιραστούμε προσωπικές σας πληροφορίες εκτός της ΒΕΧΡΩ:

α) όπου απαιτείται ή εγκρίνεται από το νόμο,

 β) όπου απαιτείται προκειμένου να σας παρέχουμε υπηρεσίες που μας ζητήσατε εσείς, περίπτωση στην οποία θα θεωρείται ότι έχετε δώσει τη συναίνεσή σας

γ) αν η παραγγελία σας έχει εξοφληθεί από τρίτο μέρος θα παρέχουμε πληροφορίες της χρέωσης στο μέρος που πραγματοποίησε την πληρωμή,

δ) αν παραλείψατε να πληρώσετε οφειλόμενα ποσά.

5.2. Επίσης μπορεί να αποκαλύψουμε πληροφορίες που παρέχονται από το χρήστη ή συλλέγονται αυτόματα:

Σε κυβερνητικές ή άλλες αρμόδιες αρχές, όπου απαιτείται από τον ισχύοντα νόμο προκειμένου να συμμορφωθούμε με κάθε δικαστική εντολή ή άλλη νομική υποχρέωση, ή να απαντήσουμε σε κάποια κυβερνητικό αίτημα.

Όταν θεωρούμε καλή τη πίστη ότι η αποκάλυψη είναι απαραίτητη για να προστατέψουμε τα δικαιώματα ή την ιδιοκτησία μας, την ασφάλειά σας ή την ασφάλεια άλλων, ή στην έρευνα κλοπής ή απάτης.

Με παρόχους υπηρεσιών και εκτελούντες την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, τους οποίους χρησιμοποιούμε για να παρέχουμε και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και να υποστηρίξουμε την επιχείρησή μας.

Για σκοπούς ειδικών προγραμμάτων, σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους και προϋποθέσεις, αν/όταν επιλέξετε να συμμετέχετε.

Με τους προμηθευτές μας και τρίτα μέρη προς παράδοση των αγαθών μας και την παροχή των υπηρεσιών μας σε εσάς, αποθηκεύοντας και επεξεργάζοντας δεδομένα ή στέλνοντας e-mail. Από αυτά τα τρίτα μέρη, ζητάμε να προστατεύουν τα προσωπικά σας δεδομένα λαμβάνοντας εύλογα μέτρα ασφαλείας και να περιορίζουν τη χρήση τους μόνο για τους σκοπούς για τους οποίους τα χορηγήσαμε σε αυτούς. Αυτή η πολιτική ασφαλείας δεν περιγράφει τη συλλογή, χρήση ή αποκάλυψη των πληροφοριών από τρίτα μέρη που έρχεστε σε επαφή για υπηρεσίες σχετικές με τις δικές μας, για τις οποίες πρέπει να ενημερωθείτε σχετικά με τις δικές τους πολιτικές ασφαλείας.

5.3.  Αυτή η ιστοσελίδα μπορεί να περιλαμβάνει υπέρ-συνδέσμους ιστοσελίδων τρίτων μερών διαχειριζόμενους από μέρη διαφορετικά της ΒΕΧΡΩ. Αυτοί οι διαδικτυακοί σύνδεσμοι δεν είναι υπό τον έλεγχοτης ΒΕΧΡΩ, και η ΒΕΧΡΩ δεν είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία, το περιεχόμενο, τη πολιτική απορρήτου ή την ασφάλεια οποιουδήποτε τέτοιου συνδεδεμένου ιστότοπου (ή οποιουδήποτε συνδέσμου που περιέχεται σε αυτές τις συνδεδεμένες ιστοσελίδες). Είστε υπεύθυνοι για την ανάγνωση και συμμόρφωση με την δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων και τους όρους χρήσης που είναι ανηρτημένοι σε αυτές τις συνδεδεμένες ιστοσελίδες. Παρέχουμε τέτοιου είδους συνδέσμους μόνο προς διευκόλυνση, και η συμπερίληψη μιας τοποθεσίας στην ιστοσελίδα δεν υπονοεί την έγκριση της συνδεδεμένης τοποθεσίας από τη ΒΕΧΡΩ. Αν αποφασίσετε να μεταβείτε σε ιστοσελίδες τρίτων μερών συνδεδεμένες σε αυτή την ιστοσελίδα, αυτό το ενεργείτε αποκλειστικά με δικό σας κίνδυνο και υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και πολιτικές απορρήτου αυτών των ιστοσελίδων. Αν παρέχετε οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες μέσω τέτοιων ιστοσελίδων τρίτων μερών, οι προσωπικές σας πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου των τρίτων αυτών μερών. Η ΒΕΧΡΩ μπορεί επίσης να συνεργάζεται με ένα περιορισμένο αριθμό παρόχων διαδικτύου για να προσφέρει διαδικτυακή πρόσβαση στους επισκέπτες του. Η χρήση από εσάς υπηρεσιών διαδικτύου εντός των εγκαταστάσεών μας είναι υποκείμενη στους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου αυτών των τρίτων παρόχων διαδυκτιακών υπηρεσιών. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτούς τους όρους και πολιτικές χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους στη σελίδα σύνδεσης της υπηρεσίας ή επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο του παρόχου της διαδικτυακής ιστοσελίδας.

5.4. Πάροχοι υπηρεσιών:  Στηριζόμαστε σε τρίτα μέρη με στόχο την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων εξ ονόματος μας και ενδεχομένως να μοιραστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία με αυτούς, ανάλογα με την περίπτωση. Γενικά, οι πάροχοι υπηρεσιών μας υποχρεούνται βάσει νόμου να προστατεύουν τα προσωπικά σας στοιχεία και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν ή να μοιράζονται τα προσωπικά σας στοιχεία, εκτός και αν απαιτείται από τον νόμο

5.5. Πάροχοι κοινωνικής δικτύωσης:  Όταν χρησιμοποιείτε ορισμένες λειτουργίες κοινωνικών μέσων, μοιράζεστε πληροφορίες με τον πάροχό σας κοινωνικών μέσων (όπως το Facebook) και οι πληροφορίες που μοιράζεστε θα διέπονται από τις δικές τους πολιτικές ιδιωτικού απορρήτου (συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας πρόσβασης σε τέτοιες πληροφορίες μέσω του παρόχου κοινωνικών μέσων). Ενδέχεται να μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου για αυτούς τους παρόχους κοινωνικών μέσων. Ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου του σχετικού παρόχου κοινωνικών μέσων για περαιτέρω πληροφορίες.

Τα κοινωνικά δίκτυα τρίτων μερών που παρέχουν διαδραστικές δραστηριότητες, προσθήκες ή λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. για να σας επιτρέψουν να συνδεθείτε στο Facebook ή στο Google για να βρουν φίλους που θα προσθέσουν ως συνδέσεις ή για "Like” σε μια σελίδα) ενδέχεται να χρησιμοποιούν cookies ή άλλες μεθόδους (π.χ. web beacons) για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τη χρήση του ιστοτόπου και των εφαρμογών μας. Η χρήση αυτών των πληροφοριών από τρίτους εξαρτάται από την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων που είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο του κοινωνικού δικτύου, κάτι που σας παροτρύνουμε να εξετάσετε προσεκτικά. Τέτοια τρίτα μέρη μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα cookies ή άλλες μεθόδους παρακολούθησης για δικούς τους σκοπούς, συσχετίζοντας πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας με οποιαδήποτε προσωπική σας πληροφορία που μπορεί να έχουν. Ενδέχεται επίσης να λάβουμε πληροφορίες αναλυτικών στοιχείων από κοινωνικά δίκτυα που θα μας βοηθήσουν να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα του περιεχομένου και των διαφημίσεών μας στα κοινωνικά δίκτυα (π.χ. εμφανίσεις και κλικ).

6. Περίοδος διατήρησης των δεδομένων.

Θα διατηρήσουμε τα δεδομένα που οι χρήστες παρέχουν για όσο διάστημα χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας  και για εύλογο χρονικό διάστημα στη συνέχεια, ώστε να εκπληρώσουμε τους προαναφερθέντες σκοπούς ή να τηρήσουμε τους ισχύοντες νόμους ή συμφωνίες περιορισμού ή όρους της παρούσας Πολιτικής. Θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα για διάστημα έως 12 μηνών και στη συνέχεια θα μπορούν να αποθηκεύονται σε μη αναγνωρίσιμη συνοπτική μορφή. (να ρωτήσουμε τον IT αν είναι τεχνικά εφικτο)

7. Ασφάλεια

Εφαρμόζουμε κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την εύλογη προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένη και παράνομη πρόσβαση και επεξεργασία ή τυχαία απώλεια, καταστροφή, ζημία, κλοπή, χρήση ή αποκάλυψη.

Τα προσωπικά σας δεδομένα τυγχάνουν επεξεργασίας τόσο με ηλεκτρονικά όσο και με μη αυτόματα μέσα και προστατεύονται με κατάλληλα μέτρα ασφαλείας, λαμβάνοντας υπόψιν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, το κόστος υλοποίησης και τη φύση, το πεδίο, το πλαίσιο και το σκοπό της επεξεργασίας καθώς και τις διαφορετικές πιθανότητες και την σοβαρότητα του κινδύνου όσον αφορά τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των προσώπων. Συγκεκριμένα, η Εταιρεία χρησιμοποιεί κατάλληλα διοικητικά, τεχνικά μέτρα, μέτρα όσον αφορά το προσωπικό, και φυσικά μέτρα που αποσκοπούν στην προστασία των προσωπικών δεδομένων που βρίσκονται στην κατοχή της από απώλεια, κλοπή και μη εξουσιοδοτημένη χρήση, γνωστοποίηση ή τροποποίηση.
Η ασφάλεια και η ασφάλεια των πληροφοριών σας εξαρτάται επίσης από εσάς. Στις περιπτώσεις που σας έχουμε δώσει ή που εσείς έχετε επιλέξει έναν κωδικό πρόσβασης για πρόσβαση στις υπηρεσίες μέσω του ιστότοπού μας είστε υπεύθυνοι για την διατήρηση της εμπιστευτικότητας  αυτού του κωδικού πρόσβασης. Σας ζητάμε να μην μοιραστείτε τον κωδικό σας με κανέναν άλλο.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε όσο το δυνατόν πληρέστερα την ασφαλή χρήση του ιστοτόπου μας. (Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οποιαδήποτε επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι ασφαλής. Αυτός είναι ένας κίνδυνος εγγενής στη χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας αυτό όταν ζητάτε πληροφορίες ή στέλνετε φόρμες σε εμάς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σας συνιστούμε να μην συμπεριλαμβάνετε καθόλου εμπιστευτικές πληροφορίες (π.χ.  πληροφορίες πιστωτικής κάρτας) όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Για την δική σας προστασία οι απαντήσεις μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς εσάς  δεν θα περιλαμβάνουν καμία εμπιστευτική πληροφορία).

8. Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου

Για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, ενδέχεται να πραγματοποιήσουμε τροποποιήσεις στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου - π.χ. με την εφαρμογή νέων τεχνολογιών ή την εισαγωγή νέων χαρακτηριστικών και υπηρεσιών. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε, να αναθεωρήσουμε ή να συμπληρώσουμε αυτή την Πολιτική Απορρήτου ανά πάσα στιγμή. Σας συμβουλεύουμε επίσης να συμβουλεύεστε τακτικά την παρούσα Πολιτική Απορρήτου για τυχόν αλλαγές. Εάν συνεχίζετε να αποδέχεστε τις υπηρεσίες μας ή / και να χρησιμοποιείτε τις σχετικές εφαρμογές αφού έχουμε αναρτήσει τροποποιημένους Όρους, μας υποδηλώνετε ότι συμφωνείτε να δεσμευτείτε από τους τροποποιημένους Όρους. Αν δεν συμφωνείτε να δεσμευτείτε με τους τροποποιημένους Όρους, τότε δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας μετά από τέτοιες τροποποιήσεις.

9. Δικαιοδοσία

Συμφωνείται ρητά ότι τα Δικαστήρια των Αθηνών στην Ελλάδα, εφαρμόζοντας τους ελληνικούς νόμους, θα είναι αποκλειστικά αρμόδια για την επίλυση κάθε διαφοράς, αξίωσης, ερμηνείας ή διαμάχης που προκύπτει από ή σχετίζεται με τους Όρους της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου.

10. Τα δικαιώματά σας

Σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους, έχετε δικαίωμα σε πληροφόρηση, πρόσβαση, διόρθωση, παρεμπόδιση ή / και αίτηση διαγραφής και αντίρρηση στην επεξεργασία, να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, χωρίς να επηρεάσετε τη νομιμότητα της επεξεργασίας βάσει συναίνεσης πριν την απόσυρσή της, καταγγελίας στην εποπτική αρχή (Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) και στη φορητότητα των δεδομένων, σε σχέση με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το απόρρητό σας κατά τη χρήση των ιστοτόπων ή / και των υπηρεσιών μας ή / και των Εφαρμογών μας ή σε περίπτωση που θέλετε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση  info@vechro.gr.

11. Οι συναινέσεις σας.

Με την αποδοχή αυτής της Πολιτικής Απορρήτου χορηγείτε τη ρητή συγκατάθεσή σας και αποδέχεστε την επεξεργασία και τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και τις υπηρεσίες μας, όπως ορίζεται παραπάνω και για τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.