news

Επιχειρηματικά νέα

ΦΙΛΤΡΑ
Επιχειρηματικά νέα

Η VECHRO στηρίζει για 6η χρονιά τα βραβεία αρχιτεκτονικής DOMa

Η VECHRO, κορυφαία ελληνική βιομηχανία βερνικοχρωμάτων, στηρίζει ενέργειες οι οποίες προωθούν το έργο και την προσπάθεια των ανερχόμενων αλλά και καταξιωμένων Ελλήνων αρχιτεκτόνων. Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η κορυφαία εταιρεία και ηγέτης στα οικολογικά χρώματα, στέκεται σαν υποστηρικτής στη διοργάνωση των βραβείων Ελληνικής Αρχιτεκτονικής. VECHRO & DOMa, έχουν κοινό σκοπό αφού στοχεύουν στην προώθηση και την ενθάρρυνση της εγχώριας αρχιτεκτονικής.

Γι’ αυτό τον λόγο, ο ετήσιος θεσμός που καθιέρωσε ο DOMa, έχει σημαντική απήχηση ανά τα χρόνια, όντας αποτέλεσμα πολύπλευρης προσπάθειας τόσο από τους διοργανωτές όσο και από τους συμμετέχοντες.

Η VECHRO, αναγνωρίζει τη σημασία που έχουν πρωτοβουλίες σαν και αυτές. H δύναμη των Ελλήνων αρχιτεκτόνων που πηγάζει από τα έργα τους, είναι ικανή να εξελίξει τον αστικό ιστό (και όχι μόνο) της Ελλάδας. Ένα αρχιτεκτονικό έργο παίρνει μορφή και χαρακτήρα από την επιλογή των αποχρώσεων που θα το διακοσμήσουν. Η VECHRO έχει τη δύναμη του χρώματος στην φιλοσοφία και στρατηγικής της, γιατί #ToXromaExeiDinami και η VECHRO την κατέχει με τα οικολογικά, άοσμα & ανθεκτικά προϊόντα της. 

 

VECHRO + DOMa
Vechro Logo
ΒΕΧΡΩ Α.Ε
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ & ΕΜΠΟΡΙΟ
ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑΤΩΝ
Λιοσίων 302, Αθήνα 111 45
+30 210 4816101-3