news

Κοινωνική ευθύνη

ΦΙΛΤΡΑ
Κοινωνική ευθύνη

Η VECHRO Sailing Team στον μεγάλο τελικό του Hellenic Match Racing Tour (HMRT)

Μετά  τη κατάκτηση του Skiathos Palace Cup 2022, η ομάδα έχοντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, ανοίγει τα πανιά της για το Μικρολίμανο στις 23 με 25 Σεπτεμβρίου 2022. 

VECHRO SAILING TEAM

Το HMRT επιστρέφει για 9η χρονιά, όντας ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και ανταγωνιστικά ιστιοπλοϊκά events στην Ελλάδα. Οι αγώνες θα συγκεντρώσουν μερικούς από τους κορυφαίους Έλληνες ιστιοπλόους, για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές.

H κορυφαία εταιρεία και ηγέτης στα οικολογικά χρώματα από το 2003, VECHRO, δίνει το παρόν στον κόσμο της ιστιοπλοΐας με την ομάδα της “VECHRO’s Sailing Team” να βρίσκεται ανάμεσα στα πληρώματα που έχουν προκριθεί για τον μεγάλο τελικό της Αθήνας.  Η εταιρεία, έχει δείξει πολλές φορές την αγάπη της για τον αθλητισμό, και συνεχίζει να στηρίζει ανθρώπους που με τη προσπάθειά και τους αγώνες τους βάζουν την Ελλάδα στο χάρτη της παγκόσμιας κατάταξης. Η ομάδα «VECHRO’s Sailing Team» αποτελείται από τους Βασίλη Γουργιώτη, Παναγιώτης Μαγουλάς, Νικόλαο Γεωργακόπουλο, και Θεόδωρος Τσαραμύρσης.

Με φόντο το Greek Blue ανυπομονούμε για ένα αθλητικό τριήμερο με έντονες συγκινήσεις και συναρπαστικούς αγώνες. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και Καλές θάλασσες σε όλους τους συμμετέχοντες !

vechro sailing team

 

Vechro Logo
ΒΕΧΡΩ Α.Ε
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ & ΕΜΠΟΡΙΟ
ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑΤΩΝ
Λιοσίων 302, Αθήνα 111 45
+30 210 4816101-3