news

Επιχειρηματικά νέα

ΦΙΛΤΡΑ
Επιχειρηματικά νέα

Η VECHRO στην OIKODOMI EXPO 2022

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η OIKODOMI EXPO 2022, όπου μεγάλος αριθμός επισκεπτών είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της κορυφαίας βιομηχανίας χρωμάτων VECHRO.

VECHRO OIKODOMI EXPO

Η VECHRO μετά από κάποια χρόνια αποχής από τις Ελληνικές διοργανώσεις, επέστρεψε κερδίζοντας το ενδιαφέρον του κοινού. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν το 100τμ περίπτερο με την είσοδό τους στο εκθεσιακό. Χωρισμένο σε δωμάτια που αντιστοιχούσαν σε οικογένειες προϊόντων, το κοινό είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί για όλα τα καινούργια προϊόντα της εταιρείας αλλά και να δει από κοντά δείγματα εφαρμογών. Την παράσταση έκλεψαν το ανθεκτικό σύστημα ακρυλικού σοβά PRO Primer Plaster & PRO Acrylic Plaster, το κορυφαίο σύστημα στεγάνωσης ταρατσών «Isolor PU Hybrid Aqua Plus & Primer» αλλά και το νέο προϊόν της VECHRO «Smaltolux Hydro Tile Reno Paint».

vechro- oikodomi expo

Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ Εxpo με απόλυτη εξειδίκευση είναι η επαγγελματική έκθεση του κατασκευαστικού κλάδου της χώρας προσανατολισμένη στους επαγγελματίες και στην εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων. Η φετινή διοργάνωση έκλεισε με τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον καθώς η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Vechro Logo
ΒΕΧΡΩ Α.Ε
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ & ΕΜΠΟΡΙΟ
ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑΤΩΝ
Λιοσίων 302, Αθήνα 111 45
+30 210 4816101-3