news

Επιχειρηματικά νέα

ΦΙΛΤΡΑ
Επιχειρηματικά νέα

Ερυθρόλευκος θρίαμβος με τη στήριξη της VECHRO!

Τον τρίτο Ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας του κατέκτησε ο αντρικός σύλλογος του Πειραιά στο volley, καθώς οι ερυθρόλευκοι πήραν τα δύο σετ που χρειάζονταν κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, προσθέτοντας το όνομά τους στον τροπαιούχο του CEV Challenge Cup για τη σεζόν 2022-23. Ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει στο Ισραήλ 3-0 στα σετ, και έκαναν πιο εύκολο το έργο τους στο κατάμεστο ΣΕΦ.

Ερυθρόλευκος θρίαμβος με τη στήριξη της VECHRO!

 Ο Ολυμπιακός, μπήκε στο ματς αποφασισμένος, χτίζοντας σταδιακά τη διαφορά! Με σύμμαχο το σερβίς και το μπλοκ, κατάφερε να ξεφύγει επικρατώντας της ομάδας του Ισραήλ, φτάνοντας στο 3ο σετ σαν τυπική διαδικασία για την κατάκτηση του Challenge Cup.

Η κορυφαία Ελληνική βιομηχανία χρωμάτων VECHRO, στηρίζει εδώ και 10 χρόνια το σύλλογο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, κρατώντας ζωντανή τη φλόγα των ομάδων. Έτσι και για ακόμα μία χρονιά και σε ακόμα μία Ευρωπαϊκή διοργάνωση, η VECHRO, ηγέτης στα οικολογικά χρώματα, στέκεται δίπλα στην προσπάθεια των αντρών για να φτάσουν στα πιο υψηλά σκαλοπάτια της Ευρώπης!

Η εταιρεία με τη σπουδαία βοήθειά της, γίνεται πηγή δύναμης για τις ομάδες του Ολυμπιακού γιατί #ToXromaExeiDinami και η VECHRO την κατέχει με τα υψηλής ποιότητας ανθεκτικά, άοσμα και οικολογικά χρώματά της!

 

Vechro Logo
ΒΕΧΡΩ Α.Ε
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ & ΕΜΠΟΡΙΟ
ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑΤΩΝ
Λιοσίων 302, Αθήνα 111 45
+30 210 4816101-3