VECHRO sugjeron përmes katalogëve të saj me ngjyra unike MAGEIA, GJALLËRIA, HARMONIA dhe PËRZGJEDHJA, nuanca të pakufizuara dhe kombinime të panumërta ngjyrash, në mënyrë që të dekoroni hapësirat tuaja të preferuara dhe të shfaqni shijen tuaj personale! Në secilën faqe të brendshme keni mundësinë të shihni nuancat individualisht ose të shkarkoni dhe shihni secilin katalog në mënyrë elektronike.

Katalogët e ngjyrave të VECHRO-s përfshijnë nuanca të ndryshme të produkteve specifike për përdorim kryesisht në mure, dru dhe sipërfaqe metalike.

Në këtë seksion keni gjithashtu mundësinë të shihni broshurat e produkteve të krijuara për t'iu përgjigjur çdo pyetje tuajën në lidhje me produktet tona!

Informacion i dobishëm
ZGJIDH NJË KATALOG NGJYRASH
514 ARGYROS
509 AMMONITIS
513 PALLADIO
517 RODONITIS
518 ZIRKONIO
506 ACHATIS
511 AQUAMARINA
510 AMETHISTOS
504 HLIOLITHOS
502 SMARAGDI
519 NEFRITIS
505 ΧALAZIAS
515 TITANIO
501 TIRKOYAZ
503 ZAFEIRI
512 LAZOURITIS
508 MALAXITIS
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3