VECHRO sugjeron përmes katalogëve të saj me ngjyra unike MAGEIA, GJALLËRIA, HARMONIA dhe PËRZGJEDHJA, nuanca të pakufizuara dhe kombinime të panumërta ngjyrash, në mënyrë që të dekoroni hapësirat tuaja të preferuara dhe të shfaqni shijen tuaj personale! Në secilën faqe të brendshme keni mundësinë të shihni nuancat individualisht ose të shkarkoni dhe shihni secilin katalog në mënyrë elektronike.

Katalogët e ngjyrave të VECHRO-s përfshijnë nuanca të ndryshme të produkteve specifike për përdorim kryesisht në mure, dru dhe sipërfaqe metalike.

Në këtë seksion keni gjithashtu mundësinë të shihni broshurat e produkteve të krijuara për t'iu përgjigjur çdo pyetje tuajën në lidhje me produktet tona!

Informacion i dobishëm
ZGJIDH NJË KATALOG NGJYRASH
646 ΑΣΤΕΡΙΑΣ
645 ΚΟΧΥΛΙ
658 ΠΕΤΡΑ
622 ΑΜΟΝΙ
659 ΑΡΕΝΑ
623 ΛΙΘΑΡΙ
661 ΚΑΡΟΤΟ
624 ΑΤΣΑΛΙ
603 ΗΛΕΚΤΡΟ
604 ΗΛΙΟΛΙΘΟΣ
604 ΗΛΙΟΛΙΘΟΣ
605 ΩΧΡΑ
612 ΜΟΚΑ
640 ΟΥΡΑΝΟΣ
651 ROUBINI
662 ΡΑΚΟΜΕΛΟ
652 ΜΟΛΥΒΙ
618 ΑΓΡΙΟΚΕΡΑΣΟ
618 ΑΓΡΙΟΚΕΡΑΣΟ
642 ΚΥΚΛΑΔΕΣ
611 ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΜΗΛΟ
611 ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΜΗΛΟ
613 ΧΑΛΑΖΙΑΣ
657 ΑΜΟΡΓΟΣ
660 ΠΗΛΙΟ
633 ΚΑΜΠΟΣ
616 ΠΥΡΟΛΙΘΟΣ
616 ΠΥΡΟΛΙΘΟΣ
617 ΒΥΣΣΙΝΟ
615 ΜΕΛΑΝΙΤΗΣ
615 ΜΕΛΑΝΙΤΗΣ
643 ΩΚΕΑΝΟΣ
632 ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ
632 ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ
644 ΑΣΤΕΡΟΛΙΘΟΣ
644 ΑΣΤΕΡΟΛΙΘΟΣ
638 ΜΑΥΡΟΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ
638 ΜΑΥΡΟΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3