myVechroForm

My VECHRO - Dekorimi im !

FRYMËZOHU
Informacion i dobishëm
ZGJEDHJA AKTUALE
ZGJEDHJET E MËPARSHME
MJETET
Informacion i dobishëm
ZGJIDH NJË KATALOG NGJYRASH
ZGJIDH NGJYRËN:
Joaktive - e bardhë
E verdhë
Portokalli
Kafe
E kuqe
Rozë
Vjollcë
Blu
Blu në jeshile
Jeshile
E verdhë në jeshile
Gri
Të gjitha
(19)
Tendencat
514 ARGYROS
509 AMMONITIS
513 PALLADIO
517 RODONITIS
518 ZIRKONIO
506 ACHATIS
511 AQUAMARINA
510 AMETHISTOS
504 HLIOLITHOS
502 SMARAGDI
519 NEFRITIS
505 ΧALAZIAS
515 TITANIO
501 TIRKOYAZ
503 ZAFEIRI
512 LAZOURITIS
508 MALAXITIS
Informacion i dobishëm
ZGJIDH NJË KATALOG NGJYRASH
ZGJIDH NGJYRËN:
Joaktive - e bardhë
E verdhë
Portokalli
Kafe
E kuqe
Rozë
Vjollcë
Blu
Blu në jeshile
Jeshile
E verdhë në jeshile
Gri
OSE ZGJIDHNI KATEGORINË E KATALOGUT TË NUANCAVE
Të gjitha
(1235)
Tendencat
Informacion i dobishëm
ZGJIDH NJË KATALOG NGJYRASH
ZGJIDH NGJYRËN:
Joaktive - e bardhë
E verdhë
Portokalli
Kafe
E kuqe
Rozë
Vjollcë
Blu
Blu në jeshile
Jeshile
E verdhë në jeshile
Gri
Të gjitha
(15)
Tendencat
OFF-WHITE No 45
GREY STORM Νο 43
GREY TOUCH No 44
MAHOGANY 39
LIGHT WALNUT 35
DARK MAHOGANY 42
CHESTNUT 36
PALISANDER 41
Nuancat
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3