ISOLOR PU HYBRID AQUA PLUS

ISOLOR PU HYBRID AQUA PLUS

Veshje hibride, elastomerike, rezistente ndaj ujit, me teknologji të lartë akrilike dhe rrëshira poliuretani.

Veshje hibride, elastomere, rezistente ndaj ujit, me teknologji të lartë akrilike dhe rrëshira poliuretani. Zhvillon një veshje difuzive të avujve të ujit që mban elasticitetin e saj nga -20°C deri në +80°C dhe nuk është ngjitëse, mund të ecësh mbi të dhe është rezistente ndaj trafikut të këmbësorëve. Aftësi e shkëlqyer për kapërcimin e çarjeve deri në 1,5mm. Sinteza e saj inovative lejon veshje me densitet të lartë edhe në një shtresë. E certifikuar si bojë e ftohtë.

Cilësi e lartë
Ngjitës elastomer
Reflektues në të ftohtë
E certifikuar me markën CE
Mbulim i plotë kapilar dhe çarjesh
SIPËRFAQEN: Tarracë
APLIKIMI: Lyrja e fundit
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
3lt ,
10lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
5%
AFTËSIA MBULUESE
1 - 3 (m²/Lt)
THARJA
1 - 3
h
PËRFUNDIMI
Mat
SHTRESAT
2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Veshje hibride, elastomere, rezistente ndaj ujit, me teknologji të lartë akrilike dhe rrëshira poliuretani. Zhvillon një veshje difuzive të avujve të ujit që mban elasticitetin e saj nga -20°C deri në +80°C dhe nuk është ngjitëse, mund të ecësh mbi të dhe është rezistente ndaj trafikut të këmbësorëve. Aftësi e shkëlqyer për kapërcimin e çarjeve deri në 1,5mm. Sinteza e saj inovative lejon veshje me densitet të lartë edhe në një shtresë. E certifikuar si bojë e ftohtë.

VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
210 4816101-3
Created with by DOPE STUDIO