Στην παγωμένη Σιβηρία Vechro & Μαγγίτσης!

news

Κοινωνική ευθύνη

FILTRAT
Κοινωνική ευθύνη

Στην παγωμένη Σιβηρία Vechro & Μαγγίτσης!

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη Ελληνική πεζοπορική αποστολή των 300χιλιομέτρων στην παγωμένη λίμνη Βαϊκάλη στη Σιβηρία!

Η VECHRO ΣΤΗ ΣΙΒΗΡΙΑ

 

Μία διαδρομή την οποία την έχουν διασχίσει λιγότερα άτομα από ότι έχουν βρεθεί στο διάστημα έγινε πραγματικότητα από τον κορυφαίο Έλληνα ορειβάτη/εξερευνητή.

Η πεζοπορική διάσχιση της σιβηρικής λίμνης έγινε από την Ανατολή προς τη Δύση και ο Νικόλαος Μαγγίτσης με την ομάδα του διένυσαν 300 χιλιόμετρα. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους -40 °C, οι Έλληνες πεζοπόροι με επιμονή και υπομονή ολοκλήρωσαν το στόχο τους μεταφέροντας ένα μήνυμα ελπίδας τόσο στον Ελληνικό λαό αλλά και σε κάθε γωνιά της γης.

Η ελληνική βιομηχανία βερνικοχρωμάτων, Vechro, στηρίζει ενέργειες οι οποίες έχουν σαν στόχο την ανάδειξη και προβολή του αθλητισμού καθώς και το μεγαλείο ψυχής των Ελλήνων αθλητών. Η σχέση του κορυφαίου και μοναδικού Έλληνα κατακτητή των 7 ψηλότερων κορυφών των ηπείρων, Νίκου Μαγγίτση, με την Vechro, κρατάει χρόνια και είναι μία σχέση δυνατή που αντέχει ακόμα και στις πολικές θερμοκρασίες της Σιβηρίας.

#ToXromaExeiDinami να ενώνει! Για τη Vechro, ενέργειες σαν και αυτή κάνουν την Ελλάδα μία γροθιά στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα σε όλο τον πλανήτη. Ο Μαγγίτσης και η ομάδα του φώναξαν από την παγωμένη Σιβηρία «η ζωή να κόβει την ανάσα και όχι ο καρκίνος του πνεύμονα» και μετέφεραν ένα δυνατό μήνυμα για την πρόληψη και τη φροντίδα του καρκίνου του πνεύμονα από τον πρώτο σχετικό μη κερδοσκοπικό και κοινωνικό φορέα στην Ελλάδα.

VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3