Πιστοποιήσεις Προϊόντων

VECHRO është shoqëria Nr. 1 në Shitjet & Certifikatat totale të ngjyrave Ekologjike (shitje nga 2003 deri më sot) në tregun Grek. Certifikimi i 96 produkteve e rendit atë ndër më të mirët në Evropë. Produktet VECHRO janë certifikuar dhe vlerësuar për vetitë e tyre, me specifikimet më të rrepta teknike, nga Laboratorët e njohur në mënyrë të pavarur në Evropë.

VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3