OXIDOL ANTICORROSIVE PRIMER

Astar anti-gërryes me pak aromë

Astar anti-gërryes i gjeneratës së re me pak aromë gjatë aplikimit. Pa pigmente toksike.

Mbrojtje ndaj kalbëzimit
Ngjitje e shkëlqyer
Përmbajtje e ulët e VOC-ve
Nuk përmban pigmente toksike
Me pak aromë
I butë në përdorim dhe përhapet në mënyrë fantastike
SIPËRFAQEN: Metali
APLIKIMI: Përgatitja
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
375ml ,
750ml ,
2,5lt ,
5lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
Në White Spirit: deri në 5 % (furçë/rul) Në holluesin nr. 1: deri në 18 % (pistoletë për spërkatje)
AFTËSIA MBULUESE
14 - 16 (m²/Lt)
SHTRESAT
1
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Astar i shkëlqyer anti-gërryes i gjeneratës së re, me përmbajtje të ulët POA dhe me pak aromë gjatë aplikimit. Mund të përdoret për të lyer me astar çdo lloj sipërfaqeje prej metali. Arrin mbrojtje efikase kundër gërryerjes edhe në sipërfaqet e ekspozuara ndaj një ambienti të fortë oksidues. Ngjitje e shkëlqyer. Nuk përmban pigmente toksike. Mundëson punim të thjeshtë dhe përhapet mrekullisht mirë.

VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3