POLYDOX HYDRO

Llak guri rezistent ndaj ujit me mbrojtje ndaj tretjes në ujë

Material rezistent ndaj ujit, transparent, me bazë uji për gur. Depërton pa formuar shtresë. Rezistent ndaj vajrave, yndyrave dhe ndotësve.

Parandalon rritjen e kërpudhave
Pa aromë
Depërtim i shkëlqyer
Rezistent ndaj ujit dhe ndaj vajit
Produkt mbrojtës prej guri
Nuk zverdhet dhe nuk ndryshon sipërfaqen
SIPËRFAQEN: Gurë
APLIKIMI: Lyrja e fundit
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
2,5lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
Gati për përdorim
AFTËSIA MBULUESE
4- 8 (m²/Lt)
SHTRESAT
1 - 2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

MAT IMPREGNATION POLYDOX Hydro është një produkt mbrojtës prej guri me bazë uji, pa aromë, me një përbërje të veçantë që siguron depërtim të shkëlqyer, rezistent ndaj ujit, vajrave, yndyrës dhe ndotësve të tjerë për sipërfaqet e jashtme dhe të brendshme.
Aplikohet në sipërfaqe përthithëse, si pllaka Karystos, mermer, tulla dekorative, tulla rezistente ndaj zjarrit, porolit, gurë natyralë dhe artificialë, pllaka dhe materiale të tjera qeramike, gurë çimentoje, çimento të përforcuar, etj.
Nuk krijon shtresë, nuk zverdhet dhe nuk ndryshon sipërfaqen e mbrojtur, pastrohet lehtë dhe parandalon rritjen e kërpudhave.
Mbron shtëpitë dhe strukturat prej guri nga efektet e motit dhe ndotjes së ajrit. Produkt i nanoteknologjisë së aplikuar.

VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3