POLYDOX STONE VARNISH

Llak guri akrilik

Llak guri transparent akrilik me fortësi të lartë dhe rezistencë ndaj konsumimit.

Produkt i përparuar teknologjikisht
Tërheqje e madhe
Depërtim dhe fortësi
Rezistencë ndaj konsumimit dhe goditjes
Nuk shkëputet lehtë
Rezistencë e lartë ndaj ujit dhe alkaleve
SIPËRFAQEN: Gurë
APLIKIMI: Lyrja e fundit
MJETET:
Furça
furça për lyerje
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
2,5lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
0% ose deri në 10% në Thinner No.1
AFTËSIA MBULUESE
7 - 9 (m²/Lt)
SHTRESAT
1 - 2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

POLYDOX është një produkt i përparuar teknologjikisht, i bazuar në rrëshira akrilike të veçanta, të cilat sigurojnë ngjitjen, depërtimin, ngurtësimin dhe rezistencë të lartë ndaj konsumimit dhe goditjeve. Mbron sipërfaqet e lyera nga efektet e motit dhe ndotjes së ajrit dhe nuk zverdhet. Produkti ka rezistencë të lartë ndaj ujit dhe alkaleve. Nuk shkëputet lehtë.

POLYDOX është i përshtatshëm për mermer, pllaka Karystos, tulla zjarr rezistente ndaj zjarrit, pllaka, pllaka qeramike, mozaikë, suva, pllaka çimentoje, porolite, pllaka azbesti, gurë jo-absorbues, etj., të ekspozuar ndaj kushteve të motit. Mund të përdoret gjithashtu për përdorim të brendshëm në sipërfaqe të ngjashme, për qëllime estetike dhe dekorative.

VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3