SMALTOFILL ACRYLLIC PUTTY

Stuko akrilike e bardhë me shkëlqim

Stuko akrilike për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. I përshtatshëm për dru, suva, beton, mur gipsi.

Nuk pikon, mbushet në mënyrë të përsosur
E butë në përdorim
Përhapet njëtrajtësisht
Jep një sipërfaqe shumë të qëndrueshme
Është e lehtë për tu fërkuar
Thahet pa krisje
SIPËRFAQEN: Muri, Druri
APLIKIMI: Përgatitja
MJETET:
Spatula
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
400gr ,
800gr ,
5kg
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
Gati për përdorim
AFTËSIA MBULUESE
2 - 3 (m²/kg)
SHTRESAT
1 - 2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Stuko e bardhë për ndërtim bazuar në rrëshira akrilike të kopolimerit për aplikime brenda dhe jashtë. Mund të përdoret për aplikim me mistri në sipërfaqet prej druri, allçie, betoni, mure gipsi, etj. E butë në përdorim, përhapet në mënyrë të njëtrajtshme, nuk rrëshqet dhe mbushet në mënyrë të përsosur. Thahet shpejt pa flluska dhe smerilohet lehtë duke ofruar një sipërfaqe të lëmuar dhe të qëndrueshme.

VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3