SMALTOXYL DECO

Llak druri dekorativ dhe mbrojtës

Llak alkid transparent dekorativ dhe mbrojtës për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Përbërja e veçantë mbron shtresën nga shkaktarët e infeksioneve, kërpudhat dhe lagështia.

Mbron membranën nga kalbja
Filtra UV
Mban elasticitetin
Parandalon rritjen e kërpudhave nga lagështia
Performancë e shkëlqyer
Përdoret me lehtësi dhe përhapet në mënyrë fantastike.
SIPËRFAQEN: Druri
APLIKIMI: Lyrja e fundit
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
200ml ,
750ml ,
2,5lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
0-5% duke përdorur hollues SMALTOLUX WHITE SPIRIT për aplikim me furça ose rul dhe 8% duke përdorur hollues VECHRO N ° 1 për aplikim me pistoletë me spërkatje.
AFTËSIA MBULUESE
9 - 11 (m²/Lt)
SHTRESAT
2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Llak druri mbrojtës dhe dekorativ, për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm, bazuar në rrëshira alkide të modifikuara posaçërisht. Rekomandohet për lyerjen e strukturave prej druri, të tilla si dyert, kornizat, parmakët, trarët, tavanet, grilat e dritareve, pjergullat, mobiliet e kopshtit, gardhet prej druri etj. Përmban pigmente të përshtatshme, të cilat nuk ndryshojnë pamjen dhe bukurinë natyrale të drurit, si dhe filtra UV, të cilat sigurojnë mbrojtje efektive kundër rrezatimit ultraviolet. Për shkak të përbërjes së tij mbron shtresën e bojës nga dekompozimi, rritja e kërpudhave dhe lagështia. Ruan elasticitetin në mënyrë që të mund të ndjekë lëvizjen natyrale të drurit. Siguron performancë të shkëlqyer; punohet lehtë dhe përhapet jashtëzakonisht mirë.

VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3