SMALTOXYL TEAK OIL

Vaj mbrojtës për drunjtë tik dhe ekzotikë

Vaj i pastër mbrojtës dhe dekorativ i kombinuar me dyllë rezistent ndaj ujit për mirëmbajtjen e drurit të fortë, të tilla si dru tik, sofër, iroko, drurë ekzotikë.

Mbron dhe rigjeneron
Performancë e shkëlqyer
Rezistent ndaj kushteve të motit
Depërton dhe nuk formon shtresë
Rezistent ndaj ujit
Përdoret me lehtësi dhe përhapet në mënyrë fantastike
SIPËRFAQEN: Druri
APLIKIMI: Lyrja e fundit
MJETET:
furça për lyerje
Sfungjeri
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
2,5lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
Gati për përdorim
AFTËSIA MBULUESE
15-17 (m²/Lt)
SHTRESAT
2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Smaltoxyl TEAK OIL është një vaj pa ngjyrë i trajtuar posaçërisht, i kombinuar me dyllë rezistent ndaj ujit, i destinuar për mirëmbajtjen dhe freskimin e drurëve të fortë si dru tik, sofër, iroko dhe dru të tjerë ekzotikë. I përshtatshëm për aplikime të brendshme dhe të jashtme. Plotëson vajrat natyralë të drurëve të fortë që humbin për shkak të përdorimit dhe konsumimit me kalimin e kohës. Nxjerr në pah dhe gjallëron bukurinë natyrore të drurit duke e mbrojtur nga uji, dielli, kripërat dhe substancat vajore, duke lejuar drurin të marrë frymë. Ideal për mobiliet prej druri të fortë të kopshtit dhe kuvertat. Siguron performancë të shkëlqyer; punohet lehtë dhe përhapet jashtëzakonisht mirë. Depërton në dru dhe nuk formon shtresë. Produkti nuk përmban biocide.

VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3