Thinner Νο1

Tretës transparent aromatik

SIPËRFAQEN: Non-iron Surfaces, Druri, Gurë, Sipërfaqet metalike hekuri
APLIKIMI: Përgatitja
MJETET:
pistoleta me spërkatje pa ajër
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
4lt ,
15lt
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Tretës aromatik, pa ngjyrë, i pastër me një aromë karakteristike dhe përmbajtje të ulët sulfati. I patretshëm në ujë dhe plotësisht i tretshëm në vaj kastori, vaj liri si dhe në shumicën e tretësve organikë.

VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3