Thinner No3

Një përzierje e hidrokarbureve aromatike. Përbërja e tij e veçantë e bën atë një tretës për bojërat e nitrokimikateve

 

SIPËRFAQEN: Non-iron Surfaces, Druri, Gurë, Sipërfaqet metalike hekuri
APLIKIMI: Përgatitja
MJETET:
pistoleta me spërkatje pa ajër
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
4lt ,
15lt
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Një përzierje e hidrokarbureve aromatike me një aromë karakteristike të përbërë nga etoksietanol, alkool izopropil dhe metil izobutil keton me një aromë të veçantë. Përbërja e tij e veçantë e bën atë një hollues ideal boje me nitro-celulozë. I patretshëm në ujë dhe i tretshëm në shumicën e tretësve organikë.

VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3