ULTRA SMALTOPLAST FIX

Stuko akrilike çimentoje për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm

Stuko pluhur e bardhë me bazë çimentoje, për suva, beton, sipërfaqe muri të thatë. E përshtatshme për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

Stuko çimentoje e përforcuar
E butë në përdorim
Mbushje e shkëlqyer
Homogjenizohet lehtësisht
Nuk bllokohet dhe thahet shpejt
Fërkohet lehtësisht, nuk kriset
SIPËRFAQEN: Muri
APLIKIMI: Përgatitja
MJETET:
Masonry trowel
Spatula
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
5kg ,
20kg
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
3,5 kg ujë në 10 kg pluhur
AFTËSIA MBULUESE
1 - 3 m²/kg
THARJA
3 - 4
h
SHTRESAT
2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Stuko çimentoje në formë pluhuri, e përforcuar me rrëshira akrilike të modifikuara në mënyrë të përshtatshme. E përshtatshme për mistri - suvatimi i sipërfaqeve me suva, beton ose mur gipsi, për aplikime të brendshme ose të jashtme. Homogjenizohet lehtësisht pa formuar gunga; lejon punim të lëmuar; ka veti të shkëlqyera mbushjeje dhe tharjeje të shpejtë. Është e lehtë për t’u bërë rërë, nuk plaset, nuk tkurret dhe ofron një sipërfaqe të lëmuar. Heq çdo stuko vaji dhe "kontakt" me holluesit.

VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3