VECHRO BOND 2000

Ngjitës I bardhë akrilik I përforcuar për pllaka

Ngjitës i bardhë akrilik për pllaka të klasës C2TE sipas EN 12004. I përshtatshëm për pllaka me përthithje të ulët dhe granit teknik.

I përforcuar me rrëshira akrilike
Forcë e shkëlqyer ngjitëse
Fare i rrëshqitshëm
Koha e hapur për aplikim, e zgjatur
SIPËRFAQEN: Dysheme, Mur gipsi, Pllaka qeramike, Gurë
APLIKIMI: Përgatitja
MJETET:
Toothed spatula
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
5kg ,
25kg
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
AFTËSIA MBULUESE
0,2 - 0,4 m²/kg
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Ngjitës i bardhë akrilik për pllaka të klasës C2TE sipas EN 12004. I përshtatshëm për pllaka me përthithje të ulët dhe granit teknik.

VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3