VECHRO PRO BONDFIX QUARTZ

Astar kuarci ngjitës për suva

Astar hibrid me bazë uji me pak aromë dhe lidhës me VOC të ulët. E përshtatshme për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm në sipërfaqe prej betoni, gipsi, mur gipsi, çimentoje, mozaiku, pllaka, MDF, druri dhe metali.

Inovative dhe me pak aromë
Përmbajtje e ulët e VOC-ve
Rezistente ndaj lagështisë
Rezistencë e shkëlqyer ndaj alkaleve
Tharje e shpejtë
Ngjitje e shkëlqyer
SIPËRFAQEN: Druri, Metali, Mur gipsi, Pllaka qeramike, Beton, Sipërfaqet metalike hekuri, PVC, MDF/OSB/NOVOPAN
APLIKIMI: Përgatitja
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
2,5lt ,
10lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
Gati për përdorim
AFTËSIA MBULUESE
4 - 12 (m²/Lt)
SHTRESAT
1 - 2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Me pak aromë, përmbajtje e ulët POA, astar hibrid i tretshëm në ujë. Për përdorim tranzit, "material ndërlidhës" mbi sipërfaqet e çimentos, suvasë, bordin e çimentos, pllaka gipsi, polisterenin e zgjeruar ose të shtrydhur, betonin e gazuar, blloqe betoni, mozaikë, tulla, kompensata për përdorim në marinë, dërrasa fibroze me densitet të mesëm, dhe sipërfaqe të tjera druri ose metali, ngjitje tullash, llaç çimentoje, me shpërndarje me shpatull për stuko dhe materiale të tjera të ngjashme. Përdorim i brendshëm & për ambiente të jashtme. Zëvendëson suvanë e trashë. Është rezistent ndaj alkalineve dhe lagështisë. Ngjitje e shkëlqyer. Pas aplikimit krijon një sipërfaqe të ashpër. Gati për përdorim.

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3