VECHRO PRO WASH PRIMER

Astar me dy përbërës për punimet paraprake në sipërfaqet metalike

Vechro Pro Wash Primer është një astar me dy përbërës për punimet paraprake në sipërfaqet metalike.

Siguron tërheqje të shtuar
Mbrojtje e sipërfaqeve prej hekuri dhe atyre pa përbërje hekuri
SIPËRFAQEN: Non-iron Surfaces, Sipërfaqet metalike hekuri
APLIKIMI: Përgatitja
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
Α: 0,6kg, 12kg
Β: 0,15kg,3kg
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
Gati për përdorim
AFTËSIA MBULUESE
8 - 10 m²/kg
SHTRESAT
1 - 2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Astar trajtues me fosfat me dy përbërës për aplikim në sipërfaqe jo të hekurta si alumin, fletë metali e galvanizuar, bakër. Astari kundër ndryshkut Vechro Pro siguron ngjitje të shtuar të sistemit të lyerjes dhe mbrojtjes kur aplikohet në sipërfaqet e lartpërmendura.

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3