PREMIUM COLOR MOODS

Wall
PREMIUM COLOR MOODS
SUBTITLE PREMIUM COLOR MOODS

VECHRO PRO SILICONE DUCO

Bojë llak me alkide silikoni që zgjat shumë, e përshtatshme për përdorim në ambiente të brendshme dhe të jashtme me karakteristika të përmirësuara anti-gërryese. Ideale për çdo lloj sipërfaqe metalike, me karakteristikat kryesore rezistente ndaj kushteve të motit dhe rrezatimit UV, si dhe fortësi e lartë pa i shtuar ngurtësues. Ofron ruajtje të lartë të shkëlqimit dhe nuancave në kushte të këqija. Thahet shpejt dhe në mënyrë të njëtrajtshme në të gjithë trashësinë e shtresës dhe ka ngjitje të shkëlqyer dhe rezistencë ndaj ujit.

Rezistencë shumë e lartë ndaj rrezatimit UV për shkak të përbërjes së saj silikoni
Ajo ruan shkëlqimin e saj
Ngurtësi e shkëlqyeshme pa shtimin e forcuesit
Rezistencë e lartë ndaj stresit mekanik
Ngjitje dhe mbulim i shkëlqyeshëm
SIPËRFAQEN: Metali
APLIKIMI:
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
2,5lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

VECHRO PRO ACRYLIC PLASTER

Fibra akriliku të përforcuara me suva në formë paste me bazë organike, gati për përdorim, për fasada dhe mure të brendshme të ndërtesave. Përdoret në suva me një shtesë në substrate betoni, llaçe tradicionale, pllaka betoni, pllaka gipsi, sipërfaqe të lyera më parë, etj. Përdoret edhe si finiturë finale në sisteme me izolim termik të jashtëm. Ka ngjitje të shkëlqyer dhe elasticitet të lartë. Është e padepërdueshme nga uji dhe e përshkueshme ndaj avujve të ujit.
E certifikuar me markën CE sipas EN 15824.

Ngjitje e shkëlqyeshme dhe elasticitet i lartë
I papërshkueshëm nga uji dhe avujt e ujit të përshkueshëm
Gati per perdorim
E certifikuar me shënimin CE (standard EN15824)
SIPËRFAQEN: Muri
APLIKIMI:
MJETET:
Spatula
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
5kg ,
25kg
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

VECHRO PRO VINYL ECO

Bojë emulsioni mat ekologjike për përdorim të brendshëm. E përshtatshme për mure, beton, panele gipsi, suva. Aplikohet me lehtësi dhe ka veçori nivelimi shumë të mirë. Rezistencë shumë e mirë ndaj alkaleve dhe larjes (EN 13300, Klasa 1: E bardhë & bazë Ρ, Klasa 2: baza D & TR).

Ekologjike
Qëndrueshmëri pas pastrimit të shpeshtë me ujë
Me pak aromë
Përdorim i butë, përhapje e shkëlqyer
SIPËRFAQEN: Muri
APLIKIMI:
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
1lt ,
3lt ,
10lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Bojë akrilike mat EKOLOGJIKE për përdorim të brendshëm. E përshtatshme për lyerjen e mureve, suvave, sipërfaqeve të përpunuara me mistri, murit të gipsit. Vechro Pro Vinyl Eco ka pak aromë dhe kombinon bardhësi dhe mbulim të lartë si dhe performancë të shkëlqyer. Përhapet në mënyrë të shkëlqyer dhe është e lehtë për t’u punuar. Ka rezistencë të mirë ndaj alkaleve dhe rezistencë shumë të mirë ndaj larjes së shpeshtë (EN 13300, Kategoria 1: E bardhë & bazë Ρ, Kategoria 2: baza D & TR). Përmbajtje minimale e substancave të dëmshme. Përmbajtje e reduktuar e përbërësve organikë të avullueshëm (POA).

PRODUKTET E SUGJERUARA

CHIEF EMULSION

Bojë emulsioni e rrafshët ekologjik për përdorim të brendshëm. Fuqi mbuluese dhe bardhësi shumë e mirë.

Bardhësi e shkëlqyer
Përhapje fantastike
Mbulim i shkëlqyer
Përfundim i lëmuar
Rezistencë ndaj larjes
E lehtë për tu përdorur
SIPËRFAQEN: Muri
APLIKIMI:
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
3lt ,
9lt ,
15lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Bojë emulsioni mat ekologjike për përdorim të brendshëm, e përshtatshme për lyerjen e sipërfaqeve të reja ose rilyerjen e suvave, betonit, sipërfaqeve të përpunuara me mistri, mureve të gipsit. Boja e emulsionit ekologjike CHIEF kombinon mbulim dhe bardhësi të shkëlqyer, aplikim të lehtë dhe të këndshëm për shkak të aromës së lehtë. E lehtë për tu përdorur dhe përhapet në mënyrë të jashtëzakonshme. Zgjidhje ideale për profesionistët që kërkojnë një zgjidhje me kosto efektive, e kombinuar me një mbulim të shkëlqyer. Ka rezistencë të lartë ndaj larjes (EN 13300, kategoria 2). Përmbajtje minimale e substancave të dëmshme. Përmbajtje e reduktuar e përbërësve organikë të avullueshëm (POA).

PRODUKTET E SUGJERUARA

SMALTOLUX HYDRO

Llak ekologjik poliuretani, akrilik me bazë uji, i përshtatshëm për dru dhe metal. Veshje inovative me efikasitet kundër mikrobeve. Për shkak të sintezës së tij mbron shtresën nga rritja e mikroorganizmave.

Ekologjike
Mburoja ndaj alergjive
Anti-bakteriale
Pa aromë
E lehtë për tu pastruar
SIPËRFAQEN: Druri, Metali
APLIKIMI:
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
2,5lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Llak akrilik poliuretani me bazë uji, ekologjik, me cilësi të lartë, pa aromë. Ideal për përdorim në ambiente të brendshme. Hipoalergjik me veprim kundër mikrobeve. Nuk mban papastërti dhe pastrohet lehtë, duke siguruar sipërfaqe më të pastra. Falë përbërjes së tij, ai mbron shtresën e ngjyrës kundër krijimit të mikroorganizmave (baktere dhe kërpudha). Aplikohet në sipërfaqe prej druri, metali, qelqi, alumini, PVC të fortë, etj. Nuk zverdhet dhe ofron një veshje të fortë dhe elastike me strukturë si kadife. Ofron rendiment dhe mbulim të lartë. Mund të aplikohet me lehtësi pa ndotur dhe shpërndahet në mënyrë fantastike. Koha që mund të mbani hapur kutinë është shumë më e gjatë krahasuar me llaqet e tjera me bazë uji, duke e bërë aplikimin më të lehtë veçanërisht gjatë muajve më të ngrohtë. Përbërja e tij e veçantë ofron ngjitje të përkryer dhe kohëzgjatje në sipërfaqe të lyera me bojëra të vjetra. Nuk ngjit pasi thahet. E certifikuar sipas standardit EN 71-3: 1995 për ndalimin e përdorimit të metaleve të rënda në lodra dhe mobilie për fëmijë. Është projektuar veçanërisht për ambiente me nivel të lartë lagështie (shtëp me izolim të pamjaftueshëm termik, tualete, kuzhina, etj.).

Smaltolux hydro është ideal për lyerjen e sipërfaqeve në ambiente të tilla si:

  • • Spitale, njësi të kujdesit intensiv, kirurgji, maternitete, pavijone për monitorimin e të porsalindurve, laboratorë mikrobiologjik, klinika
  • • Shkolla, kopshte, azile për të moshuar
  • • Hotele dhe struktura të tjera akomodimi për turistë • Ambiente të mëdha me shumë qarkullim (ndërtesa publike, aeroporte, restorante, kinema, kafene, vendet e punës, etj.)
  • • Punishte birre, fabrika mielli, furra buke, zona për përgatitjen e ushqimeve Katering, kuzhina
  • •Farmaci dhe magazina dhe ambiente për përpunimin e ushqimeve
  • •Palestra dhe ambiente të tjera të brendshme sportive
PRODUKTET E SUGJERUARA

SMALTOX HYDRO

Astar i bardhë ekologjik akrilik me bazë uji për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Izolon ndotësit dhe njollat.

Ekologjike & me pak aromë
Pamje e shkëlqyer
Mbulim i shkëlqyer
Thahet dhe kthehet shpejt
Ngjitje e shkëlqyer
Parandalon rishfaqjen e njollave
SIPËRFAQEN: Muri
APLIKIMI:
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
3lt ,
10lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Astar akrilik i tretshëm në ujë, ekologjik, pa aromë dhe me përmbajtje minimale të POA-së, për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. I përshtatshëm për vendosje astari dhe izolim të papastërtive dhe njollave në sipërfaqet e mureve dhe tavanit. Ideale për rinovime, parandalon rishfaqjen e njollave nga nikotina, tymrat e shkarkimit, tymrat, shënjuesit, bojërat, lagështia e vjetër dhe kërpudhat në shtresën përfundimtare të bojës, duke siguruar një lyerje efektive dhe ekonomike, për shkak të shtresave më të pakta të bojës që nevojiten në fund. I përshtatshëm gjithashtu si astar për ngjitës, suva, pllaka gipsi, llaç, çimento, sipërfaqeve të vjetra me bojë vaji. Siguron ngjitje të shkëlqyer, mbulim shumë të mirë, thahet dhe rilyhet shpejt me smalt të tretshëm në ujë dhe lyerje me akrilik. Përmbajtje minimale substancash të dëmshme. Përmbajtje e reduktuar e përbërësve organikë të avullueshëm (POA).

PRODUKTET E SUGJERUARA

SMALTOPLAST THERMO

Bojë 100% akrilike elastomere termo-mbrojtëse me cilësi të lartë me mikro-rruaza specifike. E certifikuar si bojë e ftohtë reflektuese. Rezistencë ndaj ujit dhe frymëmarrje e shkëlqyer. Me veti kundër kërpudhave.

Veprim anti-myk
Rezistencë e fortë ndaj ujit
Kursen energji
Mbrojtje termike/ elastomere
SIPËRFAQEN: Muri, Beton
APLIKIMI:
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
3lt ,
10lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Bojë 100% akrilike me cilësi të lartë, me mbrojtje termike, reflektuese e nxehtësisë, rezistente ndaj ujit, elastomere, për përdorim të jashtëm për lyerjen ose rilyerjen e mureve, suvave dhe sipërfaqes së betonit. E përshtatshme për lyerjen e sipërfaqeve në zona me kushte të pafavorshme moti dhe në sipërfaqe me probleme të çarjes kapilare. Mban elasticitetin e saj në temperatura të ulëta deri në -20 ºC, pa u rrjepur në kushte acari. Kjo i lejon muraturat të marrin frymë dhe kështu grumbullojnë më pak përmbajtje lagështie brenda, duke ndihmuar në këtë mënyrë në përmirësimin e efikasitetit të energjisë. Për shkak të përbërjes së saj, ajo mbron shtresën me bojë kundër rritjes së mykut dhe kërpudhave, veçanërisht në sipërfaqet me probleme lagështie. Smaltoplast THERMO kombinon bardhësinë, mbulimin dhe performancën e lartë. Ka përhapje të shkëlqyer dhe punohet me lehtësi. Është shumë ngjitëse dhe rezistente ndaj alkaleve dhe lagështisë dhe ka rezistencë shumë të mirë ndaj rrezatimit ultraviolet dhe kushteve të motit. Kontribuon në kursimin e energjisë duke pasqyruar rrezatimin e nxehtësisë në të gjithë spektrin e saj (SRI = 114). Bojë e certifikuar me reflektim të ftohtë me TSR = 90,6%

PRODUKTET E SUGJERUARA

CHIEF ACRYLIC

100% bojë akrilike për përdorim të jashtëm. Fuqi e lartë mbuluese dhe rezistencë e shkëlqyeshme ndaj kushteve të motit.

Lehtë për tu aplikuar
Rezistenca e motit
Mbulim i lartë
Përhapet mrekullisht
SIPËRFAQEN: Muri, Beton
APLIKIMI:
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
3lt ,
9lt ,
15lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Bojë mat 100 % akrilik për aplikim në ambiente të jashtme, e përshtatshme për lyerjen për herë të parë ose rilyerjen e sipërfaqeve të suvasë, betonit dhe sipërfaqeve të përpunuara me mistri. Ajo kombinon mbulim dhe bardhësi të shkëlqyer, aplikim të lehtë dhe të këndshëm falë aromës së lehtë dhe mungesës së amoniakut. E lehtë për tu përdorur dhe përhapet në mënyrë të jashtëzakonshme. Zgjidhje ideale për profesionistët që kërkojnë një zgjidhje me kosto efektive, e kombinuar me një mbulim të shkëlqyer dhe rezistencë të mirë ndaj kushteve të motit.

PRODUKTET E SUGJERUARA

SMALTOPLAST ELASTIC

Bojë muri ekologjike, elastomerike, 100% akrilike, rezistente ndaj ujit, me veti kundër kërpudhave. Lidhëse e shkëlqyer për boshllëqet.

Veprim anti-myk
Elastomere, ekologjike
Nuanca të pandryshuara
Çarje të urave
Mban elasticitetin deri në -20 gradë
SIPËRFAQEN: Muri, Beton
APLIKIMI:
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
3lt ,
10lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Bojë muri elastomere e testuar ekologjike, me cilësi të shkëlqyer 100% akrilike, rezistente ndaj ujit me veti kundër kërpudhave. Me pak aromë. E përshtatshme për lyerjen e mureve të jashtme të reja apo të rilyera, suvave, sipërfaqeve të trasha dhe betonit. Ideale për hidroizolimin e muraturave dhe sipërfaqeve me çarje dhe krisje të vogla deri në 1 mm si dhe për rinovimin e sistemeve të jashtme të izolimit termik. Siguron përgjigje të shkëlqyer në variacione të mëdha të temperaturës, duke ruajtur elasticitetin e saj në temperatura të ulëta deri në -20ºC pa u ciflosur në kushte moti me ngricë. Mban në mënyrë të reduktuar ndotësit për shkak të mekanizmit të veçantë të forcimit në prani të rrezeve të diellit (ndërlidhja UV), e cila eliminon pothuajse çdo ngjitje. Ngjitje dhe rezistencë e shkëlqyer ndaj rrezatimit ultraviolet dhe alkaleve. Mbron shtresën me bojë kundër rritjes së mykut dhe kërpudhave, veçanërisht në sipërfaqet me probleme lagështie. Punohet me lëmim, përhapet mrekullisht dhe siguron efikasitet dhe mbulim të lartë. Përmbajtje e reduktuar e përbërësve organikë të avullueshëm (POA).

PRODUKTET E SUGJERUARA

SMALTOPLAST SILICONE

Bojë 100 % akrilike ekologjike bazuar në vetitë e silikonit. Mbizotëron mbi bojërat akrilike konvencionale, për shkak të rezistencës së lartë ndaj ujit, frymëmarrjes së shkëlqyeshme dhe veprimit kundër kërpudhave.

Veprim anti-myk
mbulim i lartë
mbrojtje afatgjatë
nuanca të pandryshuara
performancë e shkëlqyer
rezistencë e lartë ndaj ujit
SIPËRFAQEN: Muri, Beton
APLIKIMI:
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
3lt ,
10lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Bojë akrilike ekologjike me cilësi të lartë, për lyerjen dhe mbrojtjen e muraturave të jashtme që përmbajnë një kombinim të silikonit dhe rrëshirave 100% akrilike. E bën sipërfaqen e lyer rezistente ndaj ujit duke siguruar një frymëmarrje sa më të lartë. Mbron sipërfaqen nga bymimi, rrjepja, ndërsa në të njëjtën kohë siguron mbrojtjen më të mirë të izolimit termik të murit. Punohet me lëmim, përhapet mrekullisht dhe siguron efikasitet dhe mbulim të lartë. Ka ngjitje të fortë dhe rezistencë ndaj alkaleve, rrezatimit ultraviolet dhe kushteve të pafavorshme të motit, duke siguruar mbrojtje afatgjatë të muraturës. Sistemi ekologjik i lyerjes dhe mbrojtjes me astar Smaltoplast Universal Primer dhe SMALTOPLAST SILICONE siguron një pengesë të fortë kundër ndotësve të ajrit dhe mbron muraturat nga karbonizimi. Për shkak të përbërjes së saj, ajo mbron shtresën me bojë kundër rritjes së mykut dhe kërpudhave, veçanërisht në sipërfaqet me probleme lagështie. Rekomandohet së tepërmi për restaurimin e ndërtesave të listuara historike dhe tradicionale. E përshtatshme për sistemet e jashtme të izolimit termik.

PRODUKTET E SUGJERUARA
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3