news

Κοινωνική ευθύνη

ΦΙΛΤΡΑ
Κοινωνική ευθύνη

3rd Midnight 3on3 Streetball

3ono3

 

Το Σάββατο 10 Ιουνίου, από τις 18:00 έως τις 23:00, η καρδιά του μπάσκετ με αμαξίδιο χτύπησε δυνατά στην πλατεία στο Μοναστηράκι. Για τέταρτη χρονιά πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το «3rd Midnight 3on3 Streetball», μία από τις κορυφαίες εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ). Πέντε ομάδες έδωσαν τον αθλητικό τόνο, ενώ ο τραγουδιστής Σιντάρτα με τη συνοδεία χορευτών και άλλων καλλιτεχνών έδωσαν την πολιτιστική νότα.

Το δρώμενο συγκέντρωσε μεγάλο πλήθος επισκεπτών που σταμάτησαν τον περίπατό τους στο κέντρο της Αθήνας για να παρακολουθήσουν το πλούσιο πρόγραμμα από εντυπωσιακά αγωνίσματα και ψυχαγωγικές περφόρμανς.

Η VECHRO, ως χρόνια ενεργός και ένθερμος υποστηρικτής πρωτοβουλιών και δράσεων που προωθούν την συμπερίληψη, τον σεβασμό στα ΑμΕΑ, την ομαδικότητα, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από μια τέτοια εκδήλωση. Η προβολή 200 και πλέον αθλητών από 19 σωματεία αθλητών μπάσκετ με αναπηρία αποτελεί για εμάς μια γιορτή της ανθρώπινης θέλησης, και σε τέτοιες εορτές η VECHRO δεν επιδιώκει απλώς να παρευρίσκεται, αλλά και να και βοηθάει έμπρακτα στην υλοποίησή τους.

Το ταλέντο και το πάθος των αθλητών που θαυμάσαμε το Σάββατο θα μας μείνει αξέχαστο, καθώς επίσης μας εμπνέει να γινόμαστε καλύτεροι σε αυτό που κι εμείς κάνουμε!

Vechro Logo
ΒΕΧΡΩ Α.Ε
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ & ΕΜΠΟΡΙΟ
ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑΤΩΝ
Λιοσίων 302, Αθήνα 111 45
+30 210 4816101-3