Καριέρα & Ανθρώπινο δυναμικό

Καριέρα & Ανθρώπινο δυναμικό

Καριέρα

Η VECHRO παρέχει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους εργαζόμενους της για την εξέλιξη της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας. Παράλληλα,  στοχεύει στην αποτελεσματική προσέλκυση, εκπαίδευση και εξέλιξη  ικανών νέων στελεχών καθώς και στην διατήρηση τους στο δυναμικό της εταιρείας.

Μπορείτε να στέλνετε τα βιογραφικά σας στο mailto:[email protected].

Ανθρώπινο Δυναμικό

Ένα από τα σημεία υπεροχής της VECHRO είναι οι άνθρωποι της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εργαζόμενους με εξειδικευμένη γνώση και κατάρτιση, που αισθάνονται περήφανοι για την εταιρεία, τα προϊόντα, καθώς και το όραμα που αυτή πρεσβεύει.

Όραμα της VECHRO - Νο1 σε  συνολικές Πωλήσεις και Πιστοποιήσεις Οικολογικών χρωμάτων (πωλήσεις από 2003 έως και σήμερα) στην Ελλάδα- είναι ένα περιβάλλον με αξία για την ανθρώπινη ζωή  στον πλανήτη.

H VECHRO, η 3η μεγαλύτερη βιομηχανία χρωμάτων στην Ελλάδα,  απασχολεί σήμερα 144 εργαζομένους, 12% εκ των οποίων είναι απόφοιτοι Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.

Έχοντας συμπληρώσει 75 χρόνια ζωής, η VECHRO έχει την δική της εταιρική κουλτούρα, η οποία βασίζεται στις παρακάτω αξίες:

  • Ποιότητα  και συνέπεια.
  • Υψηλό αίσθημα ευθύνης.
  • Κοινωνικότητα και αλληλοσεβασμό.
  • Αφοσίωση στην επίτευξη των στόχων που θέτει η εταιρεία.

Σαν αποτέλεσμα των παραπάνω, το εργασιακό περιβάλλον στην VECHRO χαρακτηρίζεται από ασφάλεια, αξιοκρατία, σταθερότητα και εμπιστοσύνη.

Vechro Logo
ΒΕΧΡΩ Α.Ε
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ & ΕΜΠΟΡΙΟ
ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑΤΩΝ
Λιοσίων 302, Αθήνα 111 45
+30 210 4816101-3