Fandeck

Vechro Premium
Color Moods

Një mjet i fuqishëm për çdo profesionist.

Këshilltari më i mirë për konsumatorët!

Mbani Katalogun tuaj si erashkë Premium Color Moods të Vechro-s, ndjeni frymëzimin dhe zgjidhni nga mijëra nuancat e ngjyrave.

Transport falas brenda Greqisë! Tarifa shtesë transporti zbatohen jashtë Greqisë.

Me TVSH!

Çmimi: 18 €/τεμ.
MERRNI KATALOGUN SI ERASHKË TË VECHRO-S
Zgjidh shumën:
Totali:
18
Αγορά με:
Δωρεάν έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα!
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. !
Αγορά
  • Duke klikuar butonin "PayPal" ju do të mund të përfundoni blerjen në mjedisin e PayPal, ndërsa duke klikuar butonin "Kartë Debiti ose Krediti" do të mund të përfundoni blerjen në këtë faqe, duke plotësuar informacionet për faturimin dhe transportin, edhe nëse nuk keni llogari në PayPal!
  • Paleta juaj Premium Color Moods do të mbërrijë tek ju brenda 7 - 10 ditëve pune!
  1. Bëni depozitimin e shumës në llogarinë që shihni më poshtë, duke shënuar në seksionin e arsyetimit emrin e depozituesit. LLOGARIA BANKARE E BANKËS PIRAEUS: iBan: GR850171 9010 0069 0113 2709 181
  2. Ruani provën e depozitimit (faturën e transaksionit) si skedar në pajisjen tuaj.
  3. Plotësoni fushat më poshtë dhe gjithashtu ngarkoni skedarin e provës së depozitimit në fushën e caktuar. Pastaj kliko ‘dërgo’!
  4. Paleta juaj Premium Color Moods do të mbërrijë tek ju brenda 7 - 10 ditëve pune!
  • BANK PIRAEUS BANK: iBan: GR850171 9010 0069 0113 2709 181 , SWIFT CODE: PIRBGRAAXXX
  • ALPHA BANK: iBan: GR500140 8030 8030 0200 2007 099  , SWIFT CODE: CRBAGRAAXXX 
  • EUROBANK: iBan: GR650260 7480 0008 2020 0425 404  ,  SWIFT CODE: EFGBGRAAXXX

 

DËRGO
Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3