Vechro, një nga industritë më të mëdha të Bojërave dhe Llaqeve në Greqi, filloi rrugëtimin e tij krijues në vitin 1948 dhe u zhvillua shumë për shkak të cilësisë së tij në shërbime, në produkte dhe për shkak të kujdesit të tij absolut për Mjedisin.

Në ditët e sotme, Vechro është i mirënjohur në treg dhe sinonim i:

CILËSI MAKSIMALE - MJEDIS MË I MIRË

Certyfikaty jakości

Certifikimet e cilësisë

Certyfikaty produktów

Certifikimet e Produktit

what is ecological paint?

Çfarë është një bojë ekologjike?

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3