csr

Përgjegjësia sociale

Vizioni ynë për mjedisin është një mjedis me vlerë për njerëzit që jetojnë në planetin tonë.

Ambicia jonë është të frymëzojmë dhe motivojmë tregun për një ambient më të mirë jetese! Aktiviteti i biznesit tonë zhvillohet me çdo kujdes të mundshëm ndaj mjedisit dhe duke u përmirësuar vazhdimisht në lidhje me kërkesat e legjislacionit

Vechro është e përkushtuar të ofrojë produkte dhe shërbime që na çojnë drejt një ambienti më të pastër dhe më të mirë.

Misioni ynë është të keni një qasje afatgjatë mjedisore duke zhvilluar, prodhuar dhe tregtuar sisteme të bojës me cilësi Premium për mbrojtje dhe dekorim.

 

 

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3