VECHRO sugjeron përmes katalogëve të saj me ngjyra unike MAGEIA, GJALLËRIA, HARMONIA dhe PËRZGJEDHJA, nuanca të pakufizuara dhe kombinime të panumërta ngjyrash, në mënyrë që të dekoroni hapësirat tuaja të preferuara dhe të shfaqni shijen tuaj personale! Në secilën faqe të brendshme keni mundësinë të shihni nuancat individualisht ose të shkarkoni dhe shihni secilin katalog në mënyrë elektronike.

Katalogët e ngjyrave të VECHRO-s përfshijnë nuanca të ndryshme të produkteve specifike për përdorim kryesisht në mure, dru dhe sipërfaqe metalike.

Në këtë seksion keni gjithashtu mundësinë të shihni broshurat e produkteve të krijuara për t'iu përgjigjur çdo pyetje tuajën në lidhje me produktet tona!

off whites and nudes experience

EKSPERIENCA TË BARDHËVE DHE NUDES

Nuancat neutrale të të bardhës janë një zgjedhje e shkëlqyer për dhomën e ndenjes, kuzhinën dhe dhomën e gjumit.

thumb

PLANET CHROMA

Our new color catalogue with the latest trends is available and it is called “PLANITIS CHROMA”. Inspired and crafted by the Earth, each section of the catalogue represents a separate color palette inspired from an exceptional journey full of colorful experiences. 

mageia

NGJYRAT - MAGJIA E NATYRËS

Eksploroni katalogun emocionues të ngjyrave të Vechro-s dhe krijoni ide të reja!

vechro selections

VECHRO SELECTIONS

150 nuanca të frymëzuara në mënyrë unike të ndara në dy kategori që synojnë të përmbushin pritjet e larta të profesionistëve dhe konsumatorëve!

smaltoxyl

SMALTOXYL HYDRO

Eksploroni dhe zgjidhni hijen tuaj të preferuar të gatshme për mbrojtjen ekologjike të drurit tuaj!

corrolux

CORROLUX METAL EFFECT

Zbuloni nuancat që do të japin një strukturë metalike-margaritar, duke aplikuar Corrolux Metal Effect në sipërfaqe të reja ose të ndryshkur prej metali!

corrolux

CORROLUX HAMMERED

Lehtë dhe shpejt! Shihni nuancat që mund të vendosni në sipërfaqet metalike, duke luajtur me efektin e metalit të falsifikuar!

gumilak

GUMILAK METAL

Njihuni me hijet e gatshme të produkteve me rezistencë të lartë Gumilak, me mbrojtje të përmirësuar nga korrozioni të sipërfaqeve metalike.

smaltoplast

Smaltoplast

ZGJEDHJA MË E MIRË PËR BOJËRAT EKOLOGJIKE!
Për sipërfaqe të brendshme dhe të jashtme.

Smaltolux Hydro

Smaltolux Hydro

BOJËRAT MË TË MIRA TË SMALTIT ME BAZË UJI!
Për sipërfaqe të brendshme dhe të jashtme.

Smaltoxyl Hydro

Smaltoxyl Hydro

Vechro's premium Smaltoxyl Hydro protection system is the best choice for the comprehensive protection and renewal of exterior and interior wooden structures.

Isolor

Isolor

Complete solutions of high quality for long-term protection in roof waterproofing.

dulisol_floor_coatings

Dulisol

The Dulisol family has been designed to meet the high demands of professional and private customers alike, thus covering their every need for indoor and outdoor floors with mild strain.

Vechro Pro

Vechro PRO

Vechro has created a new family of high-end products that will become your #1 professional choice. The PRO series brings together our most reliable products for a wide range of special surfaces and guarantees the best result even in the most demanding conditions.

ΖΩΝΤΑΝΙΑ

Vividness

VIVIDNESS!

ΕΠΙΛΟΓΗ

SELECTION

ΑΡΜΟΝΙΑ

HARMONY

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3