VECHRO sugjeron përmes katalogëve të saj me ngjyra unike MAGEIA, GJALLËRIA, HARMONIA dhe PËRZGJEDHJA, nuanca të pakufizuara dhe kombinime të panumërta ngjyrash, në mënyrë që të dekoroni hapësirat tuaja të preferuara dhe të shfaqni shijen tuaj personale! Në secilën faqe të brendshme keni mundësinë të shihni nuancat individualisht ose të shkarkoni dhe shihni secilin katalog në mënyrë elektronike.

Katalogët e ngjyrave të VECHRO-s përfshijnë nuanca të ndryshme të produkteve specifike për përdorim kryesisht në mure, dru dhe sipërfaqe metalike.

Në këtë seksion keni gjithashtu mundësinë të shihni broshurat e produkteve të krijuara për t'iu përgjigjur çdo pyetje tuajën në lidhje me produktet tona!

Informacion i dobishëm
646 ASTERIAS
658 PETRA
622 ΑΜΟΝΙ
623 LITHARI
661 CAROTO
624 ATSALI
603 ILEKTRO
604 ILIOLITHOS
605 OCHRA
612 MOCHA
640 OURANOS
651 ROUBINI
652 MOLIVI
618 AGRIOKERASO
642 CYCLADES
611 KIPARISSOMILO
613 CHALAZIAS
657 AMORGOS
633 CAMBOS
617 VISSINO
615 MELANITIS
643 OCEANOS
632 KIPARISSI
638 MAUROKIPARISSOS
638 MAUROKIPARISSOS
Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3