NUANCA TË PANUMËRTA

Vechro përmes Paletave Premium Color Moods dhe Color Moods, si dhe përmes katalogëve me ngjyra unike Gjallëria, Harmonia dhe Përzgjedhja, propozon nuanca të pafundme ngjyrash dhe kombinime të pakufizuara të ngjyrave, në mënyrë që t'ju ndihmojë të dekoroni hapësirat tuaja të preferuara dhe të nxirrni në pah shijen tuaj personale!

Informacion i dobishëm
FILTRAT
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΥΛΙΚΟ:
ZGJIDH NGJYRËN:
Όλα
Joaktive - e bardhë
E verdhë
Portokalli
Kafe
E kuqe
Rozë
Vjollcë
Blu
Blu në jeshile
Jeshile
E verdhë në jeshile
Gri
Tendencat
Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3