Vechro përmes Paletave Premium Color Moods dhe Color Moods, si dhe përmes katalogëve me ngjyra unike Gjallëria, Harmonia dhe Përzgjedhja, propozon nuanca të pafundme ngjyrash dhe kombinime të pakufizuara të ngjyrave, në mënyrë që t'ju ndihmojë të dekoroni hapësirat tuaja të preferuara dhe të nxirrni në pah shijen tuaj personale!

Informacion i dobishëm
FILTRAT
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΥΛΙΚΟ:
OFF-WHITE No 45
GREY STORM Νο 43
GREY TOUCH No 44
OREGON 32
MAHOGANY 39
WALNUT 34
FORREST 38
LIGHT WALNUT 35
DARK MAHOGANY 42
CHESTNUT 36
PALISANDER 41
Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3