Vechro përmes Paletave Premium Color Moods dhe Color Moods, si dhe përmes katalogëve me ngjyra unike Gjallëria, Harmonia dhe Përzgjedhja, propozon nuanca të pafundme ngjyrash dhe kombinime të pakufizuara të ngjyrave, në mënyrë që t'ju ndihmojë të dekoroni hapësirat tuaja të preferuara dhe të nxirrni në pah shijen tuaj personale!

Informacion i dobishëm
FILTRAT
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΥΛΙΚΟ:
514 ARGYROS
509 AMMONITIS
513 PALLADIO
517 RODONITIS
518 ZIRKONIO
506 ACHATIS
511 AQUAMARINA
507 TOPAZI
510 AMETHISTOS
516 IASPIS
504 HLIOLITHOS
502 SMARAGDI
519 NEFRITIS
505 ΧALAZIAS
515 TITANIO
501 TIRKOYAZ
503 ZAFEIRI
512 LAZOURITIS
508 MALAXITIS
Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3