VECHRO sugjeron përmes katalogëve të saj me ngjyra unike MAGEIA, GJALLËRIA, HARMONIA dhe PËRZGJEDHJA, nuanca të pakufizuara dhe kombinime të panumërta ngjyrash, në mënyrë që të dekoroni hapësirat tuaja të preferuara dhe të shfaqni shijen tuaj personale! Në secilën faqe të brendshme keni mundësinë të shihni nuancat individualisht ose të shkarkoni dhe shihni secilin katalog në mënyrë elektronike.

Katalogët e ngjyrave të VECHRO-s përfshijnë nuanca të ndryshme të produkteve specifike për përdorim kryesisht në mure, dru dhe sipërfaqe metalike.

Në këtë seksion keni gjithashtu mundësinë të shihni broshurat e produkteve të krijuara për t'iu përgjigjur çdo pyetje tuajën në lidhje me produktet tona!

Informacion i dobishëm
ZGJIDH NJË KATALOG NGJYRASH
ΥΠΟΛΕΥΚΟ No 45
ΥΠΟΛΕΥΚΟ No 45
ΓΚΡΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ Νο 43
ΓΚΡΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ Νο 43
ΓΚΡΙ ΑΓΓΙΓΜΑ No 44
ΓΚΡΙ ΑΓΓΙΓΜΑ No 44
ΠΕΥΚΟ 31
ΟΡΕΓΚΟΝ 32
ΔΡΥΣ 40
ΜΑΟΝΙ 39
ΚΑΡΥΔΙΑ 34
ΔΑΣΟΣ 38
ΚΑΡΥΔΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ 35
ΚΑΡΥΔΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ 35
ΣΚΟΥΡΟ ΜΑΟΝΙ 42
ΣΚΟΥΡΟ ΜΑΟΝΙ 42
ΚΑΣΤΑΝΙΑ 36
ΩΚΕΑΝΟΣ 37
ΠΑΛΙΣΑΝΔΡΟΣ 41
ΠΑΛΙΣΑΝΔΡΟΣ 41
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3