PREMIUM COLOR MOODS

Wall
PREMIUM COLOR MOODS
SUBTITLE PREMIUM COLOR MOODS

SMALTOX HYDRO

Astar i bardhë ekologjik akrilik me bazë uji për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Izolon ndotësit dhe njollat.

Ekologjike & me pak aromë
Pamje e shkëlqyer
Mbulim i shkëlqyer
Thahet dhe kthehet shpejt
Ngjitje e shkëlqyer
Parandalon rishfaqjen e njollave
SIPËRFAQEN: Muri
APLIKIMI:
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
3lt ,
10lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Astar akrilik i tretshëm në ujë, ekologjik, pa aromë dhe me përmbajtje minimale të POA-së, për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. I përshtatshëm për vendosje astari dhe izolim të papastërtive dhe njollave në sipërfaqet e mureve dhe tavanit. Ideale për rinovime, parandalon rishfaqjen e njollave nga nikotina, tymrat e shkarkimit, tymrat, shënjuesit, bojërat, lagështia e vjetër dhe kërpudhat në shtresën përfundimtare të bojës, duke siguruar një lyerje efektive dhe ekonomike, për shkak të shtresave më të pakta të bojës që nevojiten në fund. I përshtatshëm gjithashtu si astar për ngjitës, suva, pllaka gipsi, llaç, çimento, sipërfaqeve të vjetra me bojë vaji. Siguron ngjitje të shkëlqyer, mbulim shumë të mirë, thahet dhe rilyhet shpejt me smalt të tretshëm në ujë dhe lyerje me akrilik. Përmbajtje minimale substancash të dëmshme. Përmbajtje e reduktuar e përbërësve organikë të avullueshëm (POA).

PRODUKTET E SUGJERUARA

SMALTOLUX HYDRO

Llak ekologjik poliuretani, akrilik me bazë uji, i përshtatshëm për dru dhe metal. Veshje inovative me efikasitet kundër mikrobeve. Për shkak të sintezës së tij mbron shtresën nga rritja e mikroorganizmave.

Ekologjike
Mburoja ndaj alergjive
Anti-bakteriale
Pa aromë
E lehtë për tu pastruar
SIPËRFAQEN: Druri, Metali
APLIKIMI:
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
2,5lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Llak akrilik poliuretani me bazë uji, ekologjik, me cilësi të lartë, pa aromë. Ideal për përdorim në ambiente të brendshme. Hipoalergjik me veprim kundër mikrobeve. Nuk mban papastërti dhe pastrohet lehtë, duke siguruar sipërfaqe më të pastra. Falë përbërjes së tij, ai mbron shtresën e ngjyrës kundër krijimit të mikroorganizmave (baktere dhe kërpudha). Aplikohet në sipërfaqe prej druri, metali, qelqi, alumini, PVC të fortë, etj. Nuk zverdhet dhe ofron një veshje të fortë dhe elastike me strukturë si kadife. Ofron rendiment dhe mbulim të lartë. Mund të aplikohet me lehtësi pa ndotur dhe shpërndahet në mënyrë fantastike. Koha që mund të mbani hapur kutinë është shumë më e gjatë krahasuar me llaqet e tjera me bazë uji, duke e bërë aplikimin më të lehtë veçanërisht gjatë muajve më të ngrohtë. Përbërja e tij e veçantë ofron ngjitje të përkryer dhe kohëzgjatje në sipërfaqe të lyera me bojëra të vjetra. Nuk ngjit pasi thahet. E certifikuar sipas standardit EN 71-3: 1995 për ndalimin e përdorimit të metaleve të rënda në lodra dhe mobilie për fëmijë. Është projektuar veçanërisht për ambiente me nivel të lartë lagështie (shtëp me izolim të pamjaftueshëm termik, tualete, kuzhina, etj.).

Smaltolux hydro është ideal për lyerjen e sipërfaqeve në ambiente të tilla si:

 • • Spitale, njësi të kujdesit intensiv, kirurgji, maternitete, pavijone për monitorimin e të porsalindurve, laboratorë mikrobiologjik, klinika
 • • Shkolla, kopshte, azile për të moshuar
 • • Hotele dhe struktura të tjera akomodimi për turistë • Ambiente të mëdha me shumë qarkullim (ndërtesa publike, aeroporte, restorante, kinema, kafene, vendet e punës, etj.)
 • • Punishte birre, fabrika mielli, furra buke, zona për përgatitjen e ushqimeve Katering, kuzhina
 • •Farmaci dhe magazina dhe ambiente për përpunimin e ushqimeve
 • •Palestra dhe ambiente të tjera të brendshme sportive
PRODUKTET E SUGJERUARA

CHIEF EMULSION

Bojë emulsioni e rrafshët ekologjik për përdorim të brendshëm. Fuqi mbuluese dhe bardhësi shumë e mirë.

Bardhësi e shkëlqyer
Përhapje fantastike
Mbulim i shkëlqyer
Përfundim i lëmuar
Rezistencë ndaj larjes
E lehtë për tu përdorur
SIPËRFAQEN: Muri
APLIKIMI:
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
3lt ,
9lt ,
15lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Bojë emulsioni mat ekologjike për përdorim të brendshëm, e përshtatshme për lyerjen e sipërfaqeve të reja ose rilyerjen e suvave, betonit, sipërfaqeve të përpunuara me mistri, mureve të gipsit. Boja e emulsionit ekologjike CHIEF kombinon mbulim dhe bardhësi të shkëlqyer, aplikim të lehtë dhe të këndshëm për shkak të aromës së lehtë. E lehtë për tu përdorur dhe përhapet në mënyrë të jashtëzakonshme. Zgjidhje ideale për profesionistët që kërkojnë një zgjidhje me kosto efektive, e kombinuar me një mbulim të shkëlqyer. Ka rezistencë të lartë ndaj larjes (EN 13300, kategoria 2). Përmbajtje minimale e substancave të dëmshme. Përmbajtje e reduktuar e përbërësve organikë të avullueshëm (POA).

PRODUKTET E SUGJERUARA

SMALTOPLAST KITCHEN and BATH

Bojë emulsioni e rrafshët ekologjike, me cilësi të lartë dhe me veti kundër kërpudhave për përdorim të brendshëm.

Ekologjike & kundër kërpudhave
Bardhësi e lartë
Rezistencë ndaj larjes
Performancë e shkëlqyer
Mbulim i lartë
Përdoret me lehtësi/ përhapet në mënyrë fantastike
SIPËRFAQEN: Muri
APLIKIMI:
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
3lt ,
10lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Bojë emulsioni mat, ekologjike, me cilësi të lartë, kundër kërpudhave për aplikim në ambiente të brendshme. Falë përbërjes së saj, ajo mbron shtresën e bojës kundër rritjes së kërpudhave, veçanërisht në ambiente me lagështi dhe probleme me avujt e ujit, si banja, kuzhina. SMALTOPLAST për Banja dhe kuzhina ka pak aromë dhe ndërthur bardhësi të lartë, me mbulim dhe performancë të shkëlqyer. Përhapet në mënyrë fantastike dhe është e lehtë për t’u punuar. Ka rezistencë të lartë ndaj alkaleve dhe rezistencë të shkëlqyer ndaj larjes së shpeshtë (EN 13300 / EN 11998, kategoria 1). Përmbajtje minimale substancash të dëmshme. Përmbajtje e reduktuar e përbërësve organikë të avullueshëm (POA).

PRODUKTET E SUGJERUARA

SMALTOPLAST SILK

Bojë emulsioni muri ekologjike, e ndjeshme ndaj alergjive me bazë uji. Veshje inovative me efikasitet kundër mikrobeve. Tepër e thjeshtë për t’u pastruar.

Pa aromë dhe kundra mikrobeve
E ndjeshme ndaj alergjive
Rezistencë ndaj larjes
Veprim i përhershëm kundër mykut
Cilësi ajri A+
E lehtë për tu pastruar
SIPËRFAQEN: Muri
APLIKIMI:
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
1lt ,
3lt ,
10lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Smaltoplast Silk është një bojë plastike ekologjike e certifikuar, pa aromë, për ambiente të brendshme, me veshje mat dhe efekt kadife, e përshtatshme për mure, tavane, mure gipsi, suva, shtresa gipsi, etj. Shumë rezistent ndaj përthithjes së njollave. Nuk mban papastërti dhe pastrohet lehtë, duke siguruar sipërfaqe më të pastra. Falë përbërjes së saj, ajo mbron shtresën e ngjyrës nga krijimi i mikro-organizmave (baktere dhe kërpudha), duke ju ofruar veprim fantastik antimikrobik. Ideale për ambiente me nivele të larta të lagështirës (shtëpi pa izolim të mirë, tualete, kuzhina, etj.). Përmbajtje minimale substancash të dëmshme. Përmbajtje e reduktuar e përbërësve organikë të avullueshëm (POA).

Smaltoplast Silk është ideale për lyerjen e mureve, si për shembull:

 • • Spitale, njësi të kujdesit intensiv, kirurgji, maternitete, pavijone për monitorimin e të porsalindurve, laboratorë mikrobiologjik, klinika
 • • Shkolla, kopshte, azile për të moshuar • Hotele dhe struktura të tjera akomodimi për turistë
 • • Zona me frekuentim të lartë (ndërtesa publike, aeroporte, restorante, kinema, kafene, vendet e punës, etj.)
 • • Punishte birre, fabrika mielli, furra buke, zona për përgatitjen e ushqimeve katering, kuzhina
 • • Farmaci dhe magazina dhe ambiente për përpunimin e ushqimeve
 • • Palestra dhe ambiente të tjera të brendshme sportive
 • • Kanalet dhe filtrat e sistemeve të kondicionimit dhe qarkullimit të ajrit në ambiente zyrash, etj.
PRODUKTET E SUGJERUARA

SMALTOPLAST EXTRA

Bojë emulsioni e rrafshët ekologjike, me cilësi maksimale për përdorim të brendshëm. Bardhësi dhe fuqi mbuluese e shkëlqyer. Shkallë e shkëlqyeshme përhapjeje dhe rezistencë ndaj larjes/ pastrimit.

Performancë dhe mbulim i lartë
Bardhësi e lartë
Rezistencë ndaj larjes
Rezistencë ndaj përdorimit
Me pak aromë
Përhapet në mënyrë fantastike
SIPËRFAQEN: Muri
APLIKIMI:
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
375ml ,
750ml ,
3lt ,
10lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Bojëra emulsioni mat dhe EKOLOGJIKE të cilësisë së lartë, të përshtatshme për lyerjen e mureve, suvave, sipërfaqeve të përpunuara me mistri, murit të gipsit. SMALTOPLAST extra janë me pak aromë dhe kombinojnë bardhësinë me një nivel të lartë mbulimi dhe performancë të shkëlqyer. Përhapen në mënyrë të jashtëzakonshme, të lehta për tu përdorur dhe nuk krijojnë plasaritje. Janë shumë rezistente ndaj alkaleve dhe kanë rezistencë të shkëlqyer ndaj larjeve të shpeshta (EN 13300 / EN 11998, kategoria 1). Përmbajtje minimale substancash të dëmshme. Përmbajtje e reduktuar e përbërësve organikë të avullueshëm (POA).

PRODUKTET E SUGJERUARA
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3