Ngjyra dhe gjendja shpirtërore

E dinit se

Ngjyra dhe gjendja shpirtërore

Ngjyra dhe gjendja shpirtërore

Ngjyrat janë një nga mënyrat më të forta të komunikimit joverbal.

  • A e dini se e kuqja është një nga ngjyrat kryesore të Feng Shui? Në fakt, ajo konsiderohet si ngjyra më me fat dhe optimiste e listës, pasi është një ngjyrë qetësuese për njerëzit dhe i mbush me shpresë. Pra, si të mos e duash në shtëpi?
  • E verdha, sipas kulturës kineze, "ngre" shtëpinë tonë ashtu si dielli lind çdo mëngjes. Frymëzoni dhe provoni disa detaje me të verdhë intensive në disa pjesë të shtëpisë dhe do të ndjeni menjëherë ndryshime në psikologjinë tuaj.
  • Ngjyra e ripërtëritjes dhe energjisë, një nga ngjyrat më të përshtatshme për shtëpinë gjatë verës. Një ngjyrë e qetë dhe qetësuese, jeshilja është ideale për një dhomë studimi.
  • E kaltra e detit, ngjyra e thellësisë dhe qëndrueshmërisë, një ngjyrë ideale për qetësi dhe relaksim. Përdorni një nuancë të blusë së errët për dhomat e gjumit dhe banjat, ndërsa një nuancë bluje të hapur dhe të qetë për hapësirat e zyrave.
  • Një ngjyrë e ngurtë, kafja është ngjyra e tokës, një nuancë e cila lidhet me objektet që janë të dashura nga njerëzit si çokollata dhe një filxhan kafeje. Frymëzohu nga nuancat e saj të errëta për mobiliet dhe nuancat e hapura për dhomën e ndenjes.
  • Energjia dhe pasioni i së kuqes së bashku me gjallërinë e së verdhës krijojnë ngjyrën portokalli. Një nuancë e ngrohtë që të jep freski, emocion dhe të inkurajon, është një zgjedhje ideale për dhomën e fëmijëve ose hapësirat e zyrës pasi ndihmon aktivitetin e trurit.
  • Qëndrueshmëria e ngjyrës blu dhe optimizmi i të kuqes simbolizojnë fuqinë e ngjyrës vjollcë. Një nuancë vjollcë e hapur është e përshtatshme për zyrat ose dhomat e studimit pasi nxit relaksimin. Nga ana tjetër, sa më e errët të jetë nuanca e ngjyrës, aq më ideale për hapësirat krijuese.
SHIH MË SHUMË:
space

Ngjyra dhe Hapësira

eco

Çfarë është një bojë ekologjike?

q

Çfarë është një bojë cilësore?

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3