CORROLUX ANTIRUST

Llak me shkëlqim kundër ndryshkut për tu aplikuar direkt në ndryshk

Bojë smalti e shkëlqyeshme anti-gërryese për sipërfaqe të reja ose të ndryshkura, për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Astar anti-gërryes dhe pamje përfundimtare me shkëlqim në një produkt të vetëm.

Llak shkëlqyes anti-gërryes
Ngjitje e fortë
Përhapje shumë e mirë
Tharje e shpejtë
Ekonomik në kohë
Ekonomik në kostot e materialeve
SIPËRFAQEN: Metali, Sipërfaqet metalike hekuri
APLIKIMI: Lyrja e fundit
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
2,5lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
Deri në 5% për vëllim me hollues Smaltolux White spirit deri në 12% për vëllim në Holluesin nr. 1
AFTËSIA MBULUESE
15-17 (m²/Lt)
SHTRESAT
2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Llak kundër gërryerjes me shkëlqim i përshtatshëm për veshjen e sipërfaqeve metalike tashmë të ndryshkura të reja, si dhe të vjetra. Zgjidhja ideale për lyerjen e sipërfaqeve metalike me një produkt të vetëm pa veshje kundër gërryerjes, duke ofruar kështu kursime të konsiderueshme në kohë dhe kosto të materialeve. Boja ofron ngjitje të fortë, përhapje të shkëlqyeshme dhe tharje të shpejtë.

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3