SMALTOFILL ELASTIC PUTTY

Stuko elastomerike

Stuko elastomere me mikrosfera e përshtatshme për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. E përsosur për të mbuluar çarjet në muraturë dhe tarracë. Gjithashtu, është e përshtatshme për mbulimin e çarjeve midis materialeve të ndryshme të ndërtimit

Rezistencë ndaj ujit/ mbushje dhe mbulimi i çarjeve
Tkurrje minimale
Nuk çahet
Nuk pikon. Mbushet në mënyrë të përsosur
Jep një sipërfaqe shumë të qëndrueshme
Mbushje e përsosur
SIPËRFAQEN: Muri, Druri, Tarracë, Beton
APLIKIMI: Përgatitja
MJETET:
Spatula
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
1kg ,
4kg
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
Gati për përdorim
AFTËSIA MBULUESE
1-2,5 (m²/kg)
THARJA
3-6 hours
h
SHTRESAT
1-2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Stuko elastomere me bazë uji e përforcuar me mikrosfera, për aplikime brenda dhe jashtë; e përshtatshme për izolimin dhe mbushjen e çarjeve dhe nyjave në muraturë dhe çati, por gjithashtu edhe për mbushjen e nyjave midis materialeve me përbërje të ndryshme (muratura, dru, katran, poliuretani i zgjeruar, etj.). Siguron mbushje të kënaqshme, tkurrje minimale dhe nuk çahet. Siguron ngjitje të fortë, rezistencë të shkëlqyer ndaj alkaleve dhe ndryshime intensive të temperaturës. Mund të pastrohet me rërë. SPECIFIKIMET TEKNIKE

VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3