VECHRO PRO SMALTODUR

Astar transparent me bazë tretësi rezistent ndaj ujit për përdorim të jashtëm

Astar akrilik transparent me bazë tretësi me veti të shkëlqyera rezistence ndaj ujit, ngjitëse dhe depërtimi. E përshtatshme për përdorim të jashtëm në sipërfaqe të reja poroze dhe në bojëra të vjetra të paqëndrueshme.

Përmirësim i ngjitjes përfundimtare të bojës
Nuk zverdhet me kalimin e kohës
Aplikohet në sipërfaqe të shumta
Ndihmon në izolimin e çative
Kursen dorën e fundit të lyerjes
SIPËRFAQEN: Muri, Tarracë, Beton
APLIKIMI: Përgatitja
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
1lt ,
5lt ,
15lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
Deri në 50-100 % me hollues Smaltolux White Spirit. Për çati 20-40 %.
AFTËSIA MBULUESE
10 - 15 (m²/Lt)
SHTRESAT
1
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Astar akriliku ideal për përdorim në sipërfaqe të ambienteve të jashtme. Për shkak të përbërjes së tij, ai depërton në sipërfaqe poroze si llaçi, suva, stuko, pllaka gipsi, ngjitës, sipërfaqe betoni, tulla, mure të lyer me bojë të mëparshme dhe në të njëjtën kohë i përforcon ato. Redukton përthithjen e këtyre sipërfaqeve dhe kështu kursen një sasi të konsiderueshme të bojës përfundimtare. Përveç kësaj veçorie, ai përmirëson ngjitjen e shtresës tjetër. Përdoret gjithashtu si astar për izolimin e çatisë. Vechro Pro Smaltodur rekomandohet në vend të mënyrës tradicionale të astarit me vaj liri, pasi thahet shpejt dhe nuk zverdhet me kalimin e kohës ose astar akriliku, sepse arrin depërtim, ngjitje dhe rezistencë më të mirë ndaj alkalineve. Mundëson punim të thjeshtë dhe përhapet mrekullisht mirë.

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3