ISOLOR PU HYBRID AQUA PLUS

Veshje hibride, elastomerike, rezistente ndaj ujit, me teknologji të lartë akrilike dhe rrëshira poliuretani.
SRI-108
Ψυχρό Ανακλαστικό Χρώμα
CE

Veshje hibride, elastomere, rezistente ndaj ujit, me teknologji të lartë akrilike dhe rrëshira poliuretani. Zhvillon një veshje difuzive të avujve të ujit që mban elasticitetin e saj nga -20°C deri në +80°C dhe nuk është ngjitëse, mund të ecësh mbi të dhe është rezistente ndaj trafikut të këmbësorëve. Aftësi e shkëlqyer për kapërcimin e çarjeve deri në 1,5mm. Sinteza e saj inovative lejon veshje me densitet të lartë edhe në një shtresë. E certifikuar si bojë e ftohtë.

Cilësi e lartë
Ngjitës elastomer
Reflektues në të ftohtë
E certifikuar me markën CE
Mbulim i plotë kapilar dhe çarjesh
SIPËRFAQEN: Tarracë
APLIKIMI: Lyrja e fundit
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
3lt ,
10lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
5% me ujë
AFTËSIA MBULUESE
1 - 3 (m²/Lt)
SHTRESAT
2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Bojë elastomere hibride, rezistente ndaj ujit, e tretshme në ujë me përqindje të lartë ngurtësie me bazë akriliku të veçantë dhe rrëshire poliuretani (teknologjia HSH PUARC). Thahet dhe ngurtësohet shpejt. Krijon një membranë të depërtueshme nga avulli që është e padepërtueshme nga lagështira dhe uji i ndenjur dhe ruan elasticitetin e saj nga -20 °C deri në + 80 °C. Mbulon plotësisht kapilarët dhe krijon çarje deri në 1,5 mm. Aftësi të shkëlqyera për të përballuar kontraktimet dhe shtrirjet. Falë përbërjes novatore të produktit, depozitimi i ndotësve parandalohet dhe kështu bardhësia dhe vetitë termoreflektuese ruhen për një kohë të gjatë. Mund të aplikohet në trashësi të madhe me një shtresë (1,5 kg/m²) duke reduktuar kostot e punës.

ISOLOR HYBRID AQUA plus ka certifikimin CE në përputhje me EN-1504-2, si produkt për mbrojtjen e sipërfaqeve të betonit nga depërtimi, për kontrollin e lagështisë dhe rezistencë më të lartë specifike që kufizon përmbajtjen e lagështisë.

Gjithashtu, është i certifikuar si një material reflektues ndaj të ftohtit (CRES, DEMOKRITOS) dhe ofron një reflektim termik fantastik (reduktim i kostove të ftohjes gjatë muajve të verës). Është një zgjidhje e shkëlqyer me kosto efektive për ruajtjen e rezistencës ndaj ujit me ose pa përdorimin e shiritave me fibra qelqi apo përforcim me poliester. Aplikim dhe mirëmbajtje e thjeshtë (nga staf i specializuar ose pa përvojë) dhe miqësor ndaj përdoruesit dhe mjedisit.

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3