ISOLOR PU HYBRID PRIMER

Astar uji hibrid për rezistencë ndaj ujit

Astar hibrid me ngjitje të shkëlqyer në sipërfaqe të tilla si suva, beton, tulla, mozaikë, tarraca, sipërfaqe me veshje alumini dhe rrëshira të vjetra poliuretani.

Astar uji hibrid
Me pak aromë
ngjitje e shkëlqyer
Depërtim i shkëlqyer
Tharje e shpejtë
Përmbajtje minimale e VOC
SIPËRFAQEN: Muri, Tarracë
APLIKIMI: Përgatitja
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
1lt ,
5lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
Gati per perdorim
AFTËSIA MBULUESE
4- 8 (m²/Lt)
SHTRESAT
1
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Astar hibrid me bazë uji ideal për aplikim para aplikimit të veshjes rezistente ndaj ujit ISOLOR Hybrid Aqua Plus. Me pak aromë dhe me përmbajtje minimale të POA. Gati për përdorim. I përshtatshëm për lyerjen me astar të sipërfaqeve të reja prej betoni si dhe veshjen e mëparshme rezistente ndaj ujit me ose pa leckë bituminoze, mozaikë, fletë alumini para aplikimit të veshjes së re rezistente ndaj ujit. Siguron ngjitje dhe depërtim të shkëlqyer dhe thahet shumë shpejt.

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3