SMALTOPLAST SILICONE

Bojë ekologjike 100% akrilike me bazë silikoni për sipërfaqet e jashtme
Ecolabel
Μακροχρόνια Προστασία
Ψυχρό Ανακλαστικό Χρώμα

Bojë 100 % akrilike ekologjike bazuar në vetitë e silikonit. Mbizotëron mbi bojërat akrilike konvencionale, për shkak të rezistencës së lartë ndaj ujit, frymëmarrjes së shkëlqyeshme dhe veprimit kundër kërpudhave.

Veprim anti-myk
mbulim i lartë
mbrojtje afatgjatë
nuanca të pandryshuara
performancë e shkëlqyer
rezistencë e lartë ndaj ujit
SIPËRFAQEN: Muri, Beton
APLIKIMI: Lyrja e fundit
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
3lt ,
10lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
8 - 15 % me ujë
AFTËSIA MBULUESE
11 - 13 (m²/Lt)
SHTRESAT
2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Bojë akrilike ekologjike me cilësi të lartë, për lyerjen dhe mbrojtjen e muraturave të jashtme që përmbajnë një kombinim të silikonit dhe rrëshirave 100% akrilike. E bën sipërfaqen e lyer rezistente ndaj ujit duke siguruar një frymëmarrje sa më të lartë. Mbron sipërfaqen nga bymimi, rrjepja, ndërsa në të njëjtën kohë siguron mbrojtjen më të mirë të izolimit termik të murit. Punohet me lëmim, përhapet mrekullisht dhe siguron efikasitet dhe mbulim të lartë. Ka ngjitje të fortë dhe rezistencë ndaj alkaleve, rrezatimit ultraviolet dhe kushteve të pafavorshme të motit, duke siguruar mbrojtje afatgjatë të muraturës. Sistemi ekologjik i lyerjes dhe mbrojtjes me astar Smaltoplast Universal Primer dhe SMALTOPLAST SILICONE siguron një pengesë të fortë kundër ndotësve të ajrit dhe mbron muraturat nga karbonizimi. Për shkak të përbërjes së saj, ajo mbron shtresën me bojë kundër rritjes së mykut dhe kërpudhave, veçanërisht në sipërfaqet me probleme lagështie. Rekomandohet së tepërmi për restaurimin e ndërtesave të listuara historike dhe tradicionale. E përshtatshme për sistemet e jashtme të izolimit termik.

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3