CHIEF ACRYLIC

BOJË 100% AKRILIKE PËR PËRDORIM TË JASHTËM
Ψυχρό Ανακλαστικό Χρώμα

100% bojë akrilike për përdorim të jashtëm. Fuqi e lartë mbuluese dhe rezistencë e shkëlqyeshme ndaj kushteve të motit.

Lehtë për tu aplikuar
Rezistenca e motit
Mbulim i lartë
Përhapet mrekullisht
SIPËRFAQEN: Muri, Beton
APLIKIMI: Lyrja e fundit
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
3lt ,
9lt ,
15lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
5 - 15 % me ujë
AFTËSIA MBULUESE
9 - 11 (m²/Lt)
SHTRESAT
2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Bojë mat 100 % akrilik për aplikim në ambiente të jashtme, e përshtatshme për lyerjen për herë të parë ose rilyerjen e sipërfaqeve të suvasë, betonit dhe sipërfaqeve të përpunuara me mistri. Ajo kombinon mbulim dhe bardhësi të shkëlqyer, aplikim të lehtë dhe të këndshëm falë aromës së lehtë dhe mungesës së amoniakut. E lehtë për tu përdorur dhe përhapet në mënyrë të jashtëzakonshme. Zgjidhje ideale për profesionistët që kërkojnë një zgjidhje me kosto efektive, e kombinuar me një mbulim të shkëlqyer dhe rezistencë të mirë ndaj kushteve të motit.

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3