SMALTOLUX EXTRA

Bojë emulsioni e rrafshët ekologjike

Bojë emulsioni e rrafshët ekologjike, me cilësi maksimale për përdorim të brendshëm.

Performancë dhe mbulim i lartë
Bardhësi e lartë
Rezistencë ndaj larjes
Rezistencë ndaj përdorimit
Me pak aromë. Përhapet në mënyrë fantastike
SIPËRFAQEN: Druri, Metali
APLIKIMI: Lyrja e fundit
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
2,5lt ,
5lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
4 % për vëllim në Thinner White Spirit ose deri në 4 % për vëllim në Thinner no. 1
AFTËSIA MBULUESE
16 - 18 (m²/Lt)
SHTRESAT
2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Llak druri me cilësi të lartë i gjeneratës së re, i përshtatshëm për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm, me përmbajtje të ulët të POA dhe me pak aromë gjatë aplikimit. Ideal për aplikime në sipërfaqet prej druri dhe metali. Siguron veshje të përsosur dhe forcë të shkëlqyer mekanike. Ruan shkëlqimin dhe është së tepërmi rezistent ndaj ujit. Një zgjidhje ideale për rinovime falë performancës së tij të lartë të mbulimit. Përhapet në mënyrë fantastike dhe është e lehtë për t’u punuar. Ka rezistencë të shtuar ndaj zverdhjes dhe veti të shkëlqyera tharjeje. Nuk përmban plumb dhe krom. I disponueshëm në veshje me shkëlqim, saten dhe mat.

Për të shmangur zverdhjen në ambiente të brendshme me ndriçim të dobët, rekomandohet të përdoret llaku me bazë uji SMALTOLUX Hydro.

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3