SMALTOLUX HYDRO RADIATOR

Bojë uji për radiatorët

Bojë smalti e veçantë me bazë uji me pak aromë, me gjysmë shkëlqim, me rezistencë të shkëlqyer në temperatura të larta, e përshtatshme për radiatorët. Ofron: ngjitje të fortë, fortësi të shkëlqyer dhe tharje të shpejtë. Përmban gjithashtu konvertues ndryshku.

Rezistencë ndaj temperaturave të larta
Rezistente ndaj presionit
Tharje e shpejtë
Ngjitje e fortë
SIPËRFAQEN: Radiatorët
APLIKIMI: Lyrja e fundit
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
750ml ,
2,5lt
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
8 - 10 % për vëllim të holluar me ujë për aplikim me furçë/rul, ose deri në 20 % për aplikim me pistoletë me spërkatje
AFTËSIA MBULUESE
10 - 12 (m²/Lt)
SHTRESAT
1 - 2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Llak i veçantë me bazë uji me pak aromë, me gjysmë shkëlqim, me rezistencë të lartë ndaj temperaturave të larta, e përshtatshme për radiatorët Smaltolux Hydro RADIATOR siguron ngjitje të fortë, madje edhe në sipërfaqet e veshura më parë me pluhur. Siguron fortësi të madhe, thahet shpejt, duke ruajtur bardhësinë e tij. Rezistent ndaj presioneve, d.m.th. gërvishtjeve, prerjeve, gungave, etj.

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3