SMALTOLUX HYDRO BLACKBOARD PAINT

Bojë për tabela e tretshme në ujë
Πρότυπο EN 71 – 3

Bojë e gjeneratës së re me bazë uji akrilike kadife - e rrafshët. I shndërron sipërfaqet në tabela të përdorshme. Rezistencë e shkëlqyer ndaj gërvishtjeve të shkumësit, pastrohet me lehtësi.

Me pak aromë
Pastrohet me efikasitet
Fërkohet me lehtësi
Nuk gërvishtet
SIPËRFAQEN: Dërrasë e zezë
APLIKIMI: Lyrja e fundit
MJETET:
furça për lyerje
pistoleta me spërkatje pa ajër
Ruli
PËRLLOGARITËSJA E BOJËS
PAKETIMI:
375ml ,
750ml
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
HOLLIMI
Deri në 10% për vëllim të holluar me ujë për aplikim me furçë/rul, ose deri në 20% për aplikim me pistoletë me spërkatje
AFTËSIA MBULUESE
11 - 13 (m²/Lt)
SHTRESAT
2
KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Bojë me bazë akriliku kadife-mat, me cilësi të lartë, e tretshme në ujë, me përmbajtje të ulët POA. E përshtatshme për lyerjen e tabelave të klasave. Ofron një sipërfaqe jashtëzakonisht rezistente ndaj gdhendjes së shkumësit. Pastrohet me efikasitet. Është tepër rezistente ndaj larjes së vazhdueshme me fërkim, thahet shpejt dhe në mënyrë të njëtrajtshme gjatë gjithë trashësisë së shtresës. Punohet me lehtësi dhe përhapet në mënyrë të njëtrajtshme, duke ofruar një sipërfaqe të përsosur. Ideale për kthimin e sipërfaqeve në një sipërfaqe për tabela me përgatitjen e duhur.

Vechro Logo
VECHRO S.A.
BOJA DHE LLAKU
SHOQËRIA
302 LIOSION AVE. ATHENS 11145
+30 210 4816101-3